tiistai 28. toukokuuta 2013

Päivä täynnä äksönii

Tänään ollaan ulkoiltu urakalla.. Sisällä on tullut käytyä vaan välillä syömässä ja vähän kahvittelemassa. Mulla on mun tän kesän ekat kunnon rusketusraidatkin, kiitos aurinkoisen kesäpäivän :)

Aamu aloitettiin ulkoiluttamalla koirat ja lukemalla ulkona paikallislehteä samalla, kun Ällä leikki ja konttasi pitkin pihaa. (ai että, minkä takia en laittanut jätkälle verkkareita!)

Ällän ekojen päikkärien jälkeen vetelin sellaisen puolentoista tunnin ajan porukoiden ruohoa sileeksi ruohonleikkurilla.. Ja noh, käsistä ainakin pystyin tietämään tehneeni.. nimittäin nahkat irtosi. :/ Noh, mutta pientähän tuo oli, lopputulemana kuitenkin nautin ulkohommista :) Ja ainakin pystyi näkemään kädenjäljen! ;)

Tämän jälkeen lähdettiin äidin ja Ällän kanssa katsomaan läheisen tilan lampaita ja kävelemään pieni lenkki kera koirien. Ällän mielestä oli niin jännää, että lopulta joutui antautumaan päikkäreille, jotka kestivätkin vain hetken.. Kuka nyt haluaisikaan missata päivästään pitkää aikaa? Siinä voi mennä jotain tärkeää ohi, jos nukkuu kaiket päivää...

Äiti vielä päätti, että lähdetään poikkeemaan hänen siskollaan kylässä rattaiden kanssa. Minä kävelin rattaita työntäen ja äiti pyöräili.. Ilmeisesti oon tottunut Jyväskylän vauhdikkaassa cityelämässä liian nopean kävelyvauhdin ja äiti ei pysy perässä :D n.3 km reipasta kävelyä vanhoilla hoodeilla teki todella hyvää mielellisesti!

Perillä Ällä sai kahdesta pikkuserkusta seuraa ja touhua riittikin parin tunnin ajan, minkä jälkeen jouduttiin suuntaamaan takaisin "kotiin" iltapalalle. Ja kun kerran olin pukenut juoksulenkkarit, niin hölkkäsin rattaiden kanssa, kun se meni siinä samalla :D Kierrettiin vielä pidemmän kautta, niin iltalenkiksi muodostui sellainen n. 3,5km lenkki aivan supermahtavassa säässä! Ai että. Suihkun kautta jätkä unille, koirat juoksemaan pellolle ja äiti bloggaamaan. Kyllä nyt kelpaa, kun tietää tehneensä päivän aikana kaikennäköistä :)

Ja nyt nukkumaan, jotta huomenna jaksaa mennä testaamaan Bodyattackin uutta ohjelmaa! JEEEE!


                               
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti