torstai 16. toukokuuta 2013

Kuntomaailman uudistus

Oon ihan innoissani, koska Torikeskuksen Kuntomaailma uudistuu! Se on sekä meille ohjaajille, että asiakkaille mahtava juttu! Tilaa ja jumppia tulee hurjasti lisää! Isossa salissa tulee olemaan jopa 60 jumppaajalle paikka (pienemmässä puolet siitä), joten voin vain kuvitella, millaiset fitness magic -hetket siellä koetaan! Oijoi.

Kävin tänään Torkkarin päässä pyörähtämässä ja huomasin, että rakennustyöt olivat uudistuneen kuntosalin puolella viimeistä silausta vaille valmiit. Maanantaina avautuu uudistuneen kuntosalin tilat ja kokonaisuudessaan koko Vivian aukeaa elokuussa! Hui, jännää! :)

Sain luvan julkistaa blogissani jo uudistuneen kuntosalin kurkistuskuvia, jolloin pääsette tekin fiilistelemään viikonlopun ajaksi ja maanantaina sitten testaamaan! :)

Sijainti uudistuneella Kuntomaailmalla on ihan loistava, aivan ydinkeskustassa! :) Ja lähes koko Torkkarin yläkerta tulee olemaan meidän käytössä. Valon määrä senkun lisääntyy koko paikassa, kun Kuntomaailman käyttöön tulee enempi ulkoseiniä ja ikkunoita <3

Tässä siis kurkistuskuvia, olkaa hyvä! :)


Kävin tänään myös Tanssiopiston (Vapaudenkatu 48-50, jonne ryhmäliikuntatunnit siirtyy kesäksi) tiloissa. Vähän voi ensimmäiset viikot mennä tilojen ja tapojen löytämisellä, mutta kyllä se siitä! Ja pitää kuitenkin muistaa, että Ahjossa tunnit pyörii koko ajan täysin normaalisti :)


Syksyllä starttaavat jumpat on laidasta laitaan ja varmasti jokaiselle tulee olemaan jotakin! Itse ainakin aion mennä Ällän kanssa testaamaan äiti-lapsijumppaa, jos vaan mukaan mahdutaan! :) Vaikka innolla odotan Les Millsin Bodyattackia, niin kyllä näin äidin näkökulmasta myös tuo äiti-lapsijumppa tulee olemaan yläpeukun paikka!

Jatkossa pystytään järkkäämään tunteja samanaikaisesti, joten kaikki halukkaat mahtuvat tunneille! :) On oikeesti todella hienoa, ettei asiakkaat joudu enää kääntymään ovelta takaisin.

Tässä SYKSYN 2013 ALUSTAVA lukkari! :) muutoksia varmasti tulee, kun päästään lähemmäksi elokuuta. Mutta eiköhän siitä jotain osviittaa saa, mitä tuleman pitää :)


Ja niin kuin jo edellisessä postauksessa mainitsinkin, Les Millsin uutuustunti on kuin onkin BODYATTACK!!! <3 Ja minä pääsen ohjaamaan sitä! JIPPIAIJEI!


Kaupungissa oli aivan kesä jo, joten joutui poikkeemaan Polarn O Pyretin kautta hakemaan pikkujätkälle kesähattu :)


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten näyttää hyvältä! Aika mahtavaa että salin puolelle pääsee jo ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä en muista, millon olisin käynyt vetäsees salitreeniä, mut kyllä tuonne pitää mennä treenaan, heti kun on mahollista! :)

   Poista
 2. Äiti-lapsi jumppaa tullaan kyllä mekin testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Ja mun pitäs tulla testaan se vauvasalsa, ellei oo jo loppunut?

   Poista