tiistai 21. toukokuuta 2013

Attack!

Pääsin tänään testaamaan parin vuoden eli liian pitkän tauon jälkeen Bodyattackia. Tällä hetkellä Jyväskylässä BodyAttackia on ainoastaan Killerin liikuntakeskuksessa, joten sinne siis!

Bodyattack on siis askeltamista (ei vaikeita koreografioita vaan ennemmin helppoa, mutta tehokasta), joka vastaa 10km lenkkiä. Tunnin voi suorittaa kävelemällä, hölkkäämällä tai juosten tai vaikkapa kaikkia käyttäen.

1. biisi oli tismalleen sama kuin Bodycombatin lämppä, joten oli vähän hakemista ajatusmaailman kanssa, mutta nopeasti sitä sai itsensä asennoitumaan BA-maailmaan :) Jo 2.biisissä oli aivan täysillä mukana, kun oli vaan niin huippua! 

Alku meni oikein mukavasti ja jaksoi todella helposti, kunnes... tuli eka sykkeenlasku ja lihaskunto.. Ojentajapunnerruksia, törkeeen monta! Olin jo lopussa aivan hajalla ja ojentajissa edelleen hapottaa ihan kivasti! Mitä ne tuollaiset lihakset on? Enpä oo niitä vähään aikaan käyttänytkään :D

Noh, sitten takaisin askelluksen pariin. Kun selvisi noista punnerruksista, niin loppu meni kuin siivillä ja nautiskellen loput 4 biisiä. Olin kyllä niin fiiliksissä koko tunnin! Vasta kyykkybiisissä huomasi, että reisissä ihan oikeesti hapotti, mutta muuten tunti meni kuin vahingossa ohi :)

Kävin vielä juttelemassa ohjaajan kanssa peruskoulutuksesta. Lihaskuntoja ei onneksi tarvi tehä kuin ekana iltana ja myöhemmin challengessa.. Challenge on sellainen henkistä ja fyysistä kuntoo testaava osuus peruskoulutuksessa. Ohjaaja vielä suositteli valitsemaan mukaan kengät, joissa on vaimennusta, koska pohkeet ja kantapäät tulee olemaan kovilla. Eli mun uudet Asicset pääsee ainakin mukaan koulutukseen! :)

Tunnin jälkeen oli kuin suihkussa käyneenä, mutta vähän nihkeessä sellaisessa.. ja kotiin lähdettyä alkoi jo pohkeet ja penikat jumittaa.. Eli venyttelyä ehkä tiedossa! :)

Aaaaaivan huippua, ja ootan niin 2,5 viikon päästä olevaa koulutusta, vaikka tiedän jo nyt, että tuun niin kuolemaan sinne! :D

Aaaah <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti