tiistai 14. toukokuuta 2013

Treenivaatejuttuja

Aattelin koota tällaisen koosteen treenivaatteista.. Itse kun rakastan treenivaatteita ja shoppailen niitä paaaaaljon mielummin kuin muita tavallisia vaatteita. Oon tällä hetkellä elämäni onnellisimmassa vaiheessa, kun saa olla kotona Ällän kanssa ja SAA pukeutua tuulihousuihin ym. :D

Mä oon aina ollut hirveen huono pukeutuun muodikkaasti tai tyylikkäästi, ja oon paljon mielummin laittanut jalkaan colleget ja Superstarit kui tiukat farkut ja korkkikset :) Mutta kukin tavallaan ja kaikki saa mun puolesta pukeutua just niin kuin haluaa - myös jumpissa! :)

Mutta kun kerran oon omista vaatteista ehkä aavistuksen jopa ylihysteerinen ja -innokas, niin tein kuvakollaaseja, miten saa erilaisilla yhdistelmillä väriä treeniin :) Jätin treenivaatteiden yhdistelemisen vain mun uusiin kenkiin ja vanhat nyt sai jäädä kaappiin odottamaan omia kollaaseja. :)

Nykyaikana on erityisesti neonvärit hittiä treenivaatemaailmassa, joten rohkeasti vaan päälle neonkeltaista tai -pinkkiä! Toinen, mikä on musta kivaa, on että alustoppi saa näkyä. Alustopilla saa kivasti tuotua ehkä muuten vähäväriseen yhdistelmään kivasti ilmettä. Musta on myös kiva yhdistellä välillä legginsejä treenishortseihin :)

Pointtina oli näyttää, miten pienillä yksityiskohdilla saa samoista treenikengistä irti eritavalla :) Mutta se mikä kaikista kivointa, että nykypäivänä saa ostettua tosi kivoja treenivaatteita halvalla mm. H&M:ltä ja Gina Tricoosta, jolloin vaatteiden "yhdisteleminen" ei tule enää niin kalliiksi :)

Eli ei muuta kuin rohkeasti yhdistelemään! Pikkujutuilla saat uutta ilmettä "luukkiisi" :)

Tänään oli mun kevään viimeinen kiinteytys-tunti. Oli jopa vähän haikee tunnelma, kun ei oo kesälukkarissa mitään "omaa" tuntia, vaan ainoastaan puolitoista Bodycombat-tuntia, joten omat suunnittelut jää taas joksikin aikaa jäihin. Toisaalta haluan kovasti uskoa, että saan kesällä sijaistaa jotain tunteja, joissa pääsee suunnittelemaan vähän koreoo ja musaa, mutta katsotaan, kuinka käy :)

Mutta niin se vaan on, että ensi viikolla alkaa meillä Kuntomaailmassa KESÄ, kun kesälukkari starttaa :)

Tässä vielä meikäläisen tämän päivän kiinteytys-vaatetus :)
4 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköisiä treenivaatteita! Mä olen herännyt treenivaatemaailmaan vasta jokunen vuosi sitten ja nyppii huolella kun kivojen vaatteiden koot loppuvat johonkin 42:een. Jos oikeasti kivoja XL-kokoisia löytää, se on jo melkoinen lottovoitto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän nykyään myös paljon kauppojen perustoppeja ja t-paitoja. Niistäkin löytää kivoja ja jopa ihan halvalla :)

   Poista
 2. Jee sun laji on bodyattack ;) kuka muu sitä alkaa ohjaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin bongattu!! :) Sunnuntain BP:tä vetänyt Anna lähtee mun kanssa :)

   Poista