perjantai 1. helmikuuta 2013

Onnea Pikku Joutsen, 1v!

Ei se eilinen ollut juurikaan parempi päivä, mutta päivä kuitenkin...

Pikkumies piti hereillä n. kolmesta eteenpäin - kitinää ja ininää.. Noh, aamulla "pirteenä" ylös, ja olin kuin zombi! Mentiin Ällän kanssa nukkumaan, kun molemmat oli ihan yliväsyneitä ja herättyäni huomasin nukkuneeni pommiin koirien uittoajasta. JES! Onneksi Koirasportin asiakaspalvelu toimii ja sain vielä tuntia myöhemmin käydä uittamassa koirat, huh!

Illalla oli vauvauinti ja meillä takana kolmen viikon tauko flunssien vuoksi :/ Noh, L keksi heti uinnin aluksi alkaa vierastaan ensimmäistä kertaa elämässään! Ja huutoa jatkui koko puolen tunnin ajan, kun kaikki oli sitten niin pelottavaa ja hurjaa! Kerran yritettiin sukelluttaa, mutta kun kuuli lauseen "L, ny sukelletaan!", niin suupielet meni samantien alas ja itku alkoi! Eli ei sukellettu, pääsääntöisesti katseltiin puoli tuntia vesilelua ja kannua, josta sai kaadettua ihanasti vettä altaaseen..

Illan nukutuksetkaan ei mennyt kuin Strömsössä, sillä ekan tunnin aikana L heräsi itkeskelemään varmaan jo yli 5 kertaa!

Noh, mutta niin.. otsikkoonkin sen kirjoitin: eli se meidän vauvauintipaikka, Pikku Joutsen täytti tällä viikolla 1 vuoden! Onnea! :) Oon kyllä tykännyt ihan hirveesti paikasta ja erityisesti meidän ohjaajasta :) Harmi tuo eilinen kerta, mutta eihän aikuisillakaan oo joka päivä hyviä päiviä, niin ei kai vauvoillakaan aina voi olla kaikki hyvin.. Saatiin vauvauinnista vielä tällainen kivanvärinen body lahjaksi Ällälle :)

Voin kyllä jyväskyläläisille vauvaihmisille suositella paikkaa! :)





Ai niin eilisestä sen verran vielä, että katoitteko USA:n Talentia? Tää video on ihan pakko jakaa, kun jotenkin ihana, vaikka vähän ällöttävä esiintymisasu mun makuun :D Aluksi olin ihan shokissa herran kengistä, mutta kengistä, ja no pöksyistäkin, selvittyä, tykkäsin kyllä esityksestä :)



Tänään oli uusi, parempi päivä! Ällä on edelleen ollut vähän kireällä päällä, johtuisiko hampaista? Mutta muuten meidän perheellä on mennyt hyvin! Verrattuna kahteen edelliseen päivään :)

Mies kävi aamulla ensimmäisenä salilla ja hänen tultua kotiin, tehtiin melkein läpsystä vaihto ja itse suuntasin ladulle! Olin Ällän päikkärien aikaan vähän fiksaillut suksiani easy-pikavoiteella, joten oli aika testata, miten suksi luistaa! :) Pikavoide oli vähän jämähtänyt, mutta pariksi kerraksi siitä saa vielä suksiin luistoa.


Ja sitten ladulle, ei vitsit miten oli mahtavaa!! -1 astetta pakkasta, ei tuulta ja juuri lanattu latu. Ai, että kun oli kivaa!!!

Yhteensä kilsan kävely ladulle ja takaisin + 7km hiihdot meni tuntiin, vaikka hengähdystaukoja vähän joutui pitämäänkin. Kyllä luisti suksi! Tekniikan kanssa on vielä hiomista, mutta kevyemmältä tuntui kuin viime vuonna aloittaminen :) 

N. 5km kohdalla oli tunne, että tätähän voisi tehdä vaikka millä mitalla lisää, mutta sitten seuraava km oli tasaista ylämäkeä ja tuntui, että teen välikuolemaa, mutta kyllä se viimeinenkin km siinä sitten meni ja lopuksi tuntui, että olisi sitä sittenkin hiihtänyt lisääkin, mutta aika oli palata kotiin pikkumiehen luo <3

fiilistelyä ladulta 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti