perjantai 8. helmikuuta 2013

Se on pinkki!

Vihdoin sain päivitettyä blogini uuteen kuosiin.. Pidin ulkoasua kovin synkkänä ja tylsänä, niin se kaipasi kevään kunniaksi raikkautta ja ehdottomasti PINKKIÄ! <3
Yllätys, yllätys! Pinkki kun on lempi treenivaateväri.. Kukaan ei sitä varmaan olekaan huomannut :D

Itse olen nyt paljon tyytyväisempi ulkoasuun, vaikka "tylsä" se on edelleen, mutta ainakin kovin erilainen kuin se edellinen sininen+musta -combinaatio! :)

uusi banneri-kuva

vrt. vanha tylsä

Mitäs mieltä ootte blogin muutoksesta? :)


lisäys 9.2. kuva vanhasta blogin lookista :)


Eilen käytiin vauvauinnissa vielä illasta ja kylläpä Ällällä oli taas mukavaa! Viime kertainen itku taisi johtua pitemmästä tauosta.. :) Vielä nukkumaanmeno meni kuin oppikirjoissa ja Ällä nukahti unipupu kainalossa ihan itsenäisesti omaan sänkyynsä! ...Joten hyvin alkanut päivä päättyikin ihan kivasti! :)
(täytyy toki paljastaa, että n. 1/20 nukkumaanmenokerrasta onnistuu vain noin ja muut ovat itkuhuutoraivari-nukkumaanmenoja! :D)


Maidoton dieetti? 

Tänään kävin aamupuntarilla ja se näytti 61,9kg eli kovasti on paino laskenut maidottoman kuurin alusta tämän lisäksi suurin muutos on tapahtunut ihan siellä vyötäröllä ja lantiolla sekä reisissä! Tänään mitattuna:

lantio 94,5 cm
vyötärö 75,5 cm
ohuin kohta keskivartalolta 72,0 cm
reidet n. 55 cm

Postasin noista mitoista tekstissäni "omena-päärynä-indeksi ja allergiaa" ja onhan tuohon lantion- sekä vyötärönmittoihin tullut muutosta! :) Ja paljastanpa nyt, että reiden suuruus oli tuolloin mitattuna 58cm... Mutta jotenkin tuntuu, että olen mitannut vähän huonosti, sillä 3cm reidestä tuntuu jotenkin aivan järjettömän suurelta määrältä 1,5 kk! :O

Noh, mutta jos lantiolla muutos on 1,5 cm ja vyötäröllä 1,0 cm, niin eiköhän jotain muutosta ole saattanut reisissäkin tapahtua, ainakin housuista sen huomaa! ;) Mutta edelleen mulla olis ton omena-päärynä-indeksin mukaan lievä riski diabetekseen!

Tänään on joka tapauksessa ansaittu lepopäivä, sillä paikat on vähän jumissa, niin ihan hyvään saumaan ja tarpeeseen tulee! :)



Ihanaa viikkistä kaikille! :)

2 kommenttia: