sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viikonlopun hulinoita!

Viikonloppu alkoi ihanasti, kun mies otti aamusta Ällän hoitoon ja mä sain pötkötellä sängyssä melkein puoli 11 aamulla! Ja tänäänkin pötköttelin kymppiin, ihanaa tuollainen lepäily :)

Lauantaina mentiin siskon pojan synttäreille, missä teemana oli haamut. Lauantaina siispä herkuteltiin! :) Herkkujen ohessa tein itselleni kevyen BodyPump-treenin kotona.

Toppi Nike/LesMills, shortsit H&M, legginsit Gina Tricot, kengät Nike

Lyhennettyyn BP-treeniin kuului:
Lämmittely: 3,5kg / pää
Kyykky: 8,5kg / pää
Rinta: 5kg / pää
Ojentajat: 5kg / pää
Hauis: 5kg / pää
Hartijat: 2,5 kg levypainot + tankoon 5kg / pää
Venyttelyt

Lauantain piti olla oikeasti lepopäivä, mutta kun mutta kun... Vähän vaan teki mieli treenata.. Noh, ajattelin tehdä sitten vähän käsipainotteisen treenin, mutta kylläpä siitä "kevyestä" treenistä tulikin sitten vähän raskas ja ylävartalo oli tänään aikas jumissa! :D Mutta ainakin tiesi tehneensä :) Huomaa, ettei tällainen rimppakäsi - BC-ihminen mitään lihaskuntoo ikinä tee, kun pienimmästäkin painon nostamisesta menee heti jumiin! :D

Eli niinhän siinä sitten kävikin, että tälle viikolle ei tullut kuin yksi täysin puhdas lepopäivä! En kyllä tiedä, voiko sitä keskiviikon hiihtoa tosin kutsua treeniksi. :D

Vähän kuvia vielä haamusynttäreiltä! :)

haamutikkareita
haamukakku
Ällän haamupuku Baby Boom, sukat Me&I


Tämän päivän aloitin tosiaan pötköttelemällä kymppiin, niiiiin luksusta! Sitten vielä mies hemmotteli keittämällä kattilassa mulle luomukaurapuuroa <3, johon oli vielä leseetkin jätetty. Ja taatusti kotimaista, kun porukoiden naapurit oli tehnyt omalta pellolta ja lähettänyt ihan meille, jee <3 :)


Sekaan vielä Ingmanin hyvänmakuista mustikka-karpalo -mehukeittoo ja pakasteesta sulatettuja kesän mansikoita, namnam!! Ihan kuin karkkia olisi syönyt :)

Aamupalan jälkeen reippaileen metsään Manducan kanssa 1h ja 15min.. Päädyin vähän huonoille poluille ja löysin itseni ja koirat tarpomasta umpihangesta... Ei ollut ihan hirveän hauskaa nuo Icebug-lenkkarit jalassa. Onneksi kotona odotti lämmin kaakao ja lämpimät angora-sukat :)

Iltapäivästä vetämään vielä salille BodyCombat + Core! Hyvät setit oli omasta mielestäni! Coreen otin jopa rohkeasti käyttöön 12kg kahvakuulan, ja kylläpä tuli ihan eri tavalla tuntemuksia isommalla painolla, JES! :) Osasin muuten melkein puhua melkein koko ajan, hyvä minä! :)

 Combatin taisteluvarustus: toppi Nike/LesMills, alempi toppi, shortsit ja kengät Nike
Aikas Nike-painotteinen oli tänään vaatetus :D


Ai niin, unohtunut mainita, että sain perjantaina postissa mun kivan Niken "alustopin", jota pystyy käyttämään kummin päin vaan:



Oikein mukavaa viikkoa kaikille lukijoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti