sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihan tyhmä sykemittari

Mä sain mieheltä jo muutamia vuosia sitten synttärilahjaksi vapaavalintaisen sykemittarin. Eli itse sain valita minkä vain sykemittarin, ja valitsin Polarin RS300X -sykemittarin. Ostin silloin myös jonkun lukijan, jolla piti olla todella helppo siirtää sykemittarista tiedot koneelle. Noh, sykemittaria opin käyttämään sen verran, että sain sykkeet ja kalorit näkyville, mutta ikinä en oppinut sykemittaria käyttämään niin paljoa, että olisin saanut tuloksia koneelle..

Kun mittarista loppui jo yli puolitoista vuotta sitten patterit, niin siitä lähtien sykemittari on ollut "kuolleena" meidän keittiön sivupöydällä (romupöydällä) ja tällä viikolla vihdoin sain aikaiseksi avata sykemittarin ja selvittää, millainen patteri kaupasta pitää ostaa.

Patteriin saatiin siis eloa ja sykevyökin vielä löytyi vuosien takaa kaapin perältä, joten nappasin kamppeet treenikassiin, kun lähdin ohjaamaan tänään jumppia. Tarkoitus oli siis mittailla sykerajoja ja kulutetuita kaloreita tunnilla.

Heh, unohdinpa avainkortinkin sitten kotiin, niin nolona jouduin koputtelemaan lasioviin, että sain yhden asiakkaan avaamaan oven.. Kyllä nolotti selittää, että oon kyllä henkilökuntaa, mutta kortti unohtui :D

Ennen tuntien alkua yritin saada sykemittaria käynnistämään mittauksen, mutta jooh... eipä sitten käynnistynyt, kun oli sykevyöstäkin loppunut patterit.. Enkä tietenkään kotona ollut testannut sitä! Ehkä joku päivä saan mitattua jotain sykkeitä :D

Ainiin, näytössä on jotain vikaa ja olipa sitten hihnakin alkanut halkeilla! Ihan tyhmä mittari, kun ei voi toimia heti kerrasta ja pysyä vuosia kunnossa :D





Ajatuksiin on alkanut tulla, että voisin syksyllä panostaa uuteen sykemittariin, mutta millaisenkohan sitä sitten ostaisi? Vinkkejä hyvistä sykemittareista! :) Erityisesti ryhmäliikuntaan / juoksuun tulisi käyttöön.
Suunto vai Polar?



Ai, että miten nostalgista oli vetää BC ohjelmaa 46, Spitfire, Breave Heart ja I Surrender <3




Vietettiin  eilen yhdessä Ällän kanssa tortilla-iltaa miehen ollessa patikoimassa.. Tortilloista tuli kovinkin terveellisiä, kun ei ollut maitotuotteita käytössä, mutta kermaviilin korvasin näppärästi maustamattomalla soija-jogurtilla. Vitsit, mitä namnam-ruokaa!! :) L pääsi sormiruokailemaan mm. maissia :)




Maidoton yö nro 3 ei ollut yhtään parempi kuin edellisetkään.. Toivo elää ensi yössä! :)


4 kommenttia:

  1. Mä suosittelen sykemittariksi jotakin Garminin malleista :) Mulla itselläni on Garmin Forerunner 110. Sisältää mm. sisäänrakennetun gps-sirun, jolla lenkit saa todella kätevästi mitattua. Ja mikä parasta, kello-osa on ladattava, joten patterit ei lopu ;)

    Mittari itsessään antaa melko niukasti tietoja, mutta kun tiedot siirtää (erittäin helposti) tietokoneelle, saa näkyviin vaikka mitä tietoa kuluneesta treenistä. Hinta-laatusuhde on mielestäni erinomainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä pistää korvan taakse! :) tuohon Garminiin en olekaan koskaan tutustunut, niin pitää alkaa googlaileen tarkemmin tietoja. Yksinkertaisuus olisi kyllä tärkeä tekijä uudella sykemittarilla, kuin myös kellon ominaisuudetkin. :)

      Poista
  2. Hei! Saanko kysyä mistä noita LesMills kamoja saa, joista oli juttua jossain vanhemmassa postauksessa? :)
    Todlla mukava blogi!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta palautteesta <3

      Nuo tilaamani Les Mills -tavarat on tilattu Les Millsin Webshopista, joka on tarkoitettu jonkun Les Mills-lisenssin omaavalle ohjaajalle :) Mutta muuten noita Les Mills -kamoja voi halutessaan tilata Les Millsin sivuilta: http://www.lesmillsclothing.com/default.aspx?featured=1 tai jostain tapahtumista, esim. Supertreeneissä olen joskus nähnyt :)

      Poista