keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Maidoton&Munaton

Tänään sitten vähenee taas ruokalajit, joita voin syödä... eli kananmunat. Ällälle on varattu kahden viikon päähän Keskussairaalalle aika tutkimuksiin allergioihin liittyen. Mä niin toivon, että siellä selviäisi jotain radikaalia, ja meidän yöt muuttuisivat pitkiksi (viime yönä pätkät oli 0,5 - 1h pitkiä).. Mutta toisaalta toivon, ettei sillä olisi oikeasti yhtikäs mitään allergiaa ja saisi syödä, kuten muutkin lapset. Ja ehkä joskus vielä kirmattaisiin jätskikiskalle ostamaan kesän ensimmäiset irtotötteröt ja sitten kun L olisi isompi ja kävisi urheilemassa, saisi syödä maitorahkaa ilman ongelmaa...

Onhan maitoallergiassakin mahdollisuus, että se poistuu parin vuoden aikana, mutta on myös mahdollisuus, ettei... Noh, katsellaan, miten niissä testeissä sitten käy. Turhaa kai sitä on vielä vatvoa koko elämää etukäteen. :)

Eilen päätin mennä herkuttelemaan viimeisen kananmunattoman päivän kunniaksi Hesburgeriin ruisburgerilla. Majoneesista löytyypi siis kananmunaa, mistä syystä myös se menee bannaan tänään. Noh, enpä ole Ällän synnyttyä tainnut syödä hampurilaista kuin ehkä KOLMESTI! :D Eli ei ihan turhan usein tule käytyä..

Kannattiko syödä? No ei. Tuli niin paha olo illaksi, ei henkisesti vaan fyysisesti! Maha sai varmaan rasvashokin ja oli ihan kipee loppuillan. :( Kyllä mun maha on nykyään todella herkkä kaikista "herkkupäivistä" ettei niistä enää nauti samalla tavalla :( (okei, no karkki uppoaa ihan hyvin ilman ongelmia ;)

Eilen oli kalenterissa täysin "tyhjä päivä" ja se on ihan luksusta meidän elämässä.. Eilen olisi ollut kahvakuulakin, mutta päätin nauttia täysin vapaasta päivästäni!! Vasta nykyään olen alkanut pikkuhiljaa oppia asenteen, että jos ei huvita tehdä mitään, niin voi joskus olla tekemättä :) Loppuviikoksi onkin sitten "äksöniä" ihan riittämiin :)
PS.Bodycombat-ihmiset, tänään treenailen BC46 ohjelmasta puolet sunnuntain combatiin mixailua varten :) Se ohjelma, mistä kaikki mun kohdalla alkoi <3 eli tulkaahan nauttimaan Braveheart-meiningistä ja muista huippubiiseistä :) Ja ulkonakin näyttää ilma siltä, että pakko ulkoilla enemmän kuin viikkoon :)

Kuvia eiliseltä rentoilupäivältä



Tämä oli mun mielestä sympaattisin palapeli, jonka oon nähnyt :) 

Fiilistelyyn sunnuntain Bodycombatia varten:
Frantic & Gammers mix of Braveheart 2006




2 kommenttia:

  1. Onpas hieno palapeli!

    Ehkä jo ensi viikolla pääsisin sun combattiin? Tällä viikolla Mari taitaa vetää pumpin viimeistä kertaa ennen äippälomaansa niin sitten voin alkaa tehdä muutakin sunnuntaisin. :P Jos maltan tuohon vähän yli neljään jo tulla salille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikolla olen sunnuntaina jatkokoulutuksessa, joten tuu sitten 10.3.! ;)

      Poista