maanantai 11. helmikuuta 2013

Liukkaasti sujui laskiainen

Aloitin aamun kolaamalla taloyhtiön parkkiksen Ällän päikkärien aikaan. Jo tuossa vaiheessa alin t-paitani oli hiessä, joten se oli selvää, että päivästä ei tule puuttumaan vuodatettua hikeä!

Ja kuin laskiaissunnuntain teemaan kuuluu, niin myös L pääsi laskemaan mäkeä.. Ei kuitenkaan viitsitty mennä pulkkamäkeen, kun ihan taloyhtiön risteys riittää tuomaan pikkumiehelle vauhdin tunnetta, joten ei muuta kuin vauvapulkka tulille ja laskemaan! 

Hymy oikein nousi huulille, kun "hurjat" laskut otti mahanpohjasta.. mutta tästäkin huolimatta jätettiin laskut alle 10 kertaan... En tiedä, miten tuollainen ottaa selkärankaan vielä, mutta kun esim. Chariot-merkkisissä kärryissä suositus on 10kk ylöspäin, niin en viitsinyt ottaa riskiä! :)


 toppahaalari äitiyspakkaus / Reima, pipo Lassie


Hyvän tankkauksen jälkeen suunta kohti Kuntomaailman Ahjokeskusta ja minun henkilökohtaista "jumppamaratonia" :)
(ehkä jopa hieman kauhistunut ilme kasvoilla!)


Alkuun Bodycombat + core -setti omana ohjauksena ja koska olin luvannut meidän Mari-ohjaajalle, että jään hänen Bodypumppiin joku kerta ennan hänen mammalomaansa, niin olihan se luupaus lunastettava! ;)

Mitään hyötyähän tuosta treenistä ei enää kropalle ollut, kun alla oli jo 1,5 tunnin setti, mutta hyvällä mielellä silti vedettiin loppuun saakka! :)

Olin suunnitellut, että teen kevyesti tuon pumpin, mutta kun siellä oli niin hyvä tsemppi asiakkaiden taholta (lue hirveitä painoja tangossa), niin en voinut vastustaa kiusausta laittaa itsekin kunnon painoja :)

Bodypumpin painot näytti Jennyn henk.koht. maratonissa tältä:

Aloituspainot 5kg / pää
Kyykky: 12,5kg / pää
Rinta: 6kg / pää - välitauolla + 1kg / pää
Selkä: 10kg / pää
Ojentajat: 5kg / pää sekä 6kg käsipaino
Hauis: 4,5kg / pää
Askelkyykky: 5kg / pää
Hartija: 2,5kg levypainot ja tangossa 5kg / pää

Huuuuuh. Tuskainen setti! Erityisesti hauiksen, askelkyykyn, hartijoiden ja vatsojen kohdalla näkyi selkeästi väsymys ja lihas painoi! 

Mutta olipahan mahtava fiilis koko setin jälkeen, vaikken suosittelekaan moista treenisettiä ihan treenin kannalta :)

Loppuun vielä soijaprotskua uudesta hienosta sheikkeristä, johon saa kahdet jauhot pohjaan kierrettäviin kuppeihin, I'm lovin' it! <3 Mieskin kehui mun sheikkeriä, että tuollainen olisi kätevä.. harmi vain, ettei hän huolinut pinkkiä itselleen! :D



2 kommenttia:

  1. Sulla oli kyllä ihan mahtava tsemppi pumpissa päällä! Sai muistamaan miksi tykkäsin niin paljon käydä sun combatissa viime keväänä, sä oot niin aurinkoinen ja pirteä että on ihana jumpata sun kanssa! Toivottavasti taas sopii jossain vaiheessa omat treeniaikataulut sun ohjausaikataulujen kanssa yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni! <3 ja koitahan ihmeessä keritä munkin combatiin taas joskus! :)

      Poista