keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Pikkumies jo 8kk

Niin se aika rientää, ja meidänkin pikkumies alkaa tulla jo "miehen" ikään.. eli vuosikas lähestyy uhkaavasti! :)

Tänään meidän juniori täyttää siis jo 8kk ja meno senkun yltyy! Meidän arkipäiviin kuuluu aina toisinaan kotitreenit koirien kanssa, ja L antaakin kovan vastuksen koirille mm. noudoissa, kun herra on noutamassa kapuloita kilvan koirien kanssa! :) Myös koirien vesikupissaa uinti on parasta viihdettä!

Ruokailuissa ollaan siirrytty jo möykkyisempiin ruokiin sekä uutuutena sormiruokailu. Koirat ja L erityisesti nauttii tuosta jälkimmäisestä :D

Eilen käytiin neuvolalääkärissä ja paino&pituus&pää oli kasvanut ihan hyvin, eikä muutenkaan herran kehityksessä ollut mitään moitittavaa. Lääkärin kanssa juteltiin Ällän maitoallergiaepäilystä - josta saatiin lähete lasten poliklinikalle, silmän rähmimisestä - josta saatiin toinen antibioottikuuri ja jos se ei toimi, niin lähete silmäpoliklinikalle ja sitten juttelimme Ällän yöheräilyistä. Myöskin omasta jaksamisesta oli puhetta, kun kyllähän nuo yöheräilyt alkaa olemaan toisinaan melko raskaita, niin käyn sitten juttelemassa depressiohoitajan kanssa. Eipä kai siitä haittaakaan voi olla, vaikkei se kuitenkaan niihin yöheräilyihin auta. :)

Eilen muutenkin otin hyvin leppoisasti sitten koko päivän ja menin illalla aikaisin sänkyyn (tosin unihan ei tullut yhtään sen aiemmin :D), joten ehkä sitä taas jaksaa tänään paremmin :)



 Body Me&I, kaukalo Baby Björn, istuin Stokke Tripp Trapp, alusta Stokke Table Top



Meidän ruokailut ovat nykyään vähän hurjempia kuin ennen, mutta ruoka jostain syystä maistuu paremmin omasta kädestä kuin mun antamana lusikasta! :)

Ällä siis sai antibiootit silmiin ja noita pitäisi 7vrk ajan käyttää 6x päivässä! Jos rähmiminen ei lopu, niin kai sitten on se kyynelkanavan aukaisu edessä... :( Lääkäri luki jostain ohjeista, että rähmimisen pitäisi loppua lapselta 6-8kk ikäisenä, ja ainakaan toistaiseksi meillä ei ole vielä näin käynyt... Mutta katsotaan, auttaako "ihmetipat" :)



Maanantaina kävin tankotunnilla ja tällä kertaa ihan alkeis1-tunnilla, tunnin vetäjänä Piia.. Siellä tulee hinkattua niitä perusjuttuja ja tehtyä myös heikommalla puolella.. Ja jotain ahaa-elämyksiä koin jälleen ihan niissä perusspinneissäkin! :) Tämän lisäksi jälleen opin uuttakin! Jesh! Polvitaidespinni - aivan uusi juttu mulle ja ihan hauskakin :) Yritin mahdollisimman paljon jaksaa istua tangossa ja nojailla taaksepäin, jotta tuosta takanojasta saisi sen hirveimmän kivun pois!

Tänään oon menossa tutustumaan ekaa kertaa tolppa-akrobatiaan! Jännää! :)


Ready Set Pole:lla olisi nyt kaveriviikot tällä ja ensi viikolla

"Oletko hurahtanut tankotanssiin, mutta kaverisi eivät ole vielä uskaltautuneet kokeilemaan?
Tule kaverisi kanssa tunnille tai houkuttele ystäväsi Alkeis 1-tunnille kokeilemaan tankotanssia tai tolppailemaan Tolppa, alkeet-tunnille RSP:lle. Kaverisi pääsee ILMAISEKSI tunnille ja sinä voit saada uuden treenikaverin!
Jos omistat RSP:lle kortin (jäsenyys, 5 tai 10 kerran kortti), voit tuoda kaverisi Alkeis 1-tunnille kokeilemaan tankotanssia ilmaiseksi! (1 ilmainen tunti/uusi asiakas). Voit tuoda kaveriviikoilla tunneille useammankin kaverin.
Kaveriviikkojen aikana kaikille uusille asiakkaille 10 kerran korteista -20%.
Korttien hinnat kaveriviikoilla: 112e / 88e (Norm. 140e / 110e)"
Yritin jo houkutella tolppatunnille täksi illaksi kaveria, mutta vielä ei kukaan intoutunut lähtemään.. Voisihan tuota lähteä ensi viikolla tankotanssin alkeistunnille uudestaankin, jos joku haluaisi tutustua tankoilun maailmaan :) Erityisesti tuo 10-kerran kortti ois nyt halpa! :)

Lisää tietoa noista kaveriviikoista löytyy täältä: klik

7 kommenttia:

  1. Mä voisin kyllä ryhtyä sun kaveriksi jos kukaan muu ei halua lähteä mukaasi! :P Kiinnostaisi meinaan kokeilla tankotanssia ja nää sun blogauksethan vaan lisää kiinnostusta. Kuvasi aiheesta on tosi siistejä. Tosin mun nollakipukynnyksellä en tiedä olisiko tämä mulle sopiva harrastus alkuunkaan...

    Tolppa-akrobatia kuulostaa jännältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulle käy ensi tiistaina klo 20, nii mee nopeesti varaamaan paikka tuntivarausjärjestelmästä: http://www.varaaheti.fi/readysetpole/fi/

      Poista
    2. Harmi, se meni näköjään jo täyteen. Mä kun muistin nyt vasta tulla katsomaan mitä vastasit... :) Nooh, joku toinen kerta, kyllä sitä vielä joskus ehtii. :) Kiitos kuitenkin tarjouksesta!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ällä kiittää :) niin ne pienet vaan kasvavat!

      Poista
    2. Liian nopeasti kasvavat (meillä lauantaina tulee 10kk), ei mitään vauvoja enää!

      Poista