keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Aina ei voi olla hyvä päivä, ei siis tänäänkään!

... Mutta eilen oli!

Olin vielä illalla tankotanssitunnilla, tunnin veti Saara. Lämppien jälkeen comboon: suoralla sivujalalla merenneito - takajoutsen toinen jalka suorana. Spinnit tuntui ainakin ihan hyvälle, mutta en osaa sanoa, näyttivätkö...

Spinneihin vielä lisättiin istuminen, niin että takajoutsenen tangossa ollut jalka heijattiin tangon toiselle puolelle.. Yhdistelmä oli aika raskas, kun piti nostella käsillä itseään, mutta nuo nostot alkaa jotenkin sujumaan, vaikkei ihan vielä puhtaita olekaan ja välillä tulee vähän lisättyä ponnistusta...

Noh, mutta eka kerta tuota heijausta ja istumaan siirtymistä ja jes, täräytin suoraan tankoon! Auts.. Muistatteko sen tunteen, kun harjoitteli polkupyöräileen lapsena ja tippui sen tangon päälle - jep, sama tunne oli! Ei siinä, hetken keräilin itseäni ja pääsin jälleen tekemään.

Tämän jälkeen lähdettiin tekemään kynttilää ja variaatioita siitä.. Tämä oli sinänsä jo jollain tavalla tuttua, koska olin itsenäisesti Johannan tangoilla tehnyt, joten kerrankin osasin tunnilla jotain! Jee! :)

kynttilä

Näiden jälkeen vielä tehtiin brass monkey -liikettä.. Aluksi meni ehkä 5 minuuttia, että tein henkistä valmistautumista ja yritin tehdä mielikuvaharjoittelua, että miten takanojasta etenen. Jo pelkkä takanoja oli niin kivulias, kun pitkästä aikaa teki, mutta kyllä sain tehtyä pari kertaa tuon brass monkeyn!! JEE-JEE!

Tässä esim linkki liikkeeseen: klik. Ja täytyypä itse kuvailla oma suoritus joku kerta :)

Onnistumisia ihan oikeesti! :)



Tänään aloitin päiväni menemällä naapurin kanssa kävellen paikalliseen MLL perhekerhoon. Vähän erilainen aamunaloitus! Perhekerhossa oli Me&I:n uuden kevät-malliston esittely.



Omat suosikit on ehdottomasti:

kuvat lainattu me&i:n kotisivuilta: http://www.meandi.se/fi/



Löytyikö mallistosta sinun suosikkia?


Mitään ei kuitenkaan tullut tilattua, ainakaan vielä.. Kotiin käveltyäni Ällän kanssa, lähdettiin vielä toiselle lenkille, koska koirat piti kävelyttää. Tarkoitukseni oli alun perin lähteä siitä kohta hiihtämään, mutta sitten tulikin pieniä vastoinkäymisiä ja olin jo aivan hermorauniona kotona, joten lähdin sitten Ällän kanssa kauppaan hiihdon sijaan...



Kaupasta tuli ostettua kyllä ihan fiksujakin ostoksia, mutta jonkun verran ostelin herkkuja ihan puhtaasti veetutukseen!

Illan aikana söin herkkuja lohturuuaksi, ja siitäkös vasta tuli paha mieli! :( Mua ei haittaa yhtään, että välillä syön herkkuja tai karkkia, mutta jos syöminen menee mielialan mukaan, niin se vähän häiritsee, joten Ällän mentyä nukkumaan tein päätöksen!



Puin kamat päälle, monot jalkaan ja suuntasin ulos. Mies jäi Ällän kanssa kotiin ja minä suuntasin ladulle.  Lunta oli kertynyt illan aikana varmaan 10cm latupohjalle. 
Ja koska suksien voitelustakin on aika kauan aikaa, niin höttölumi jäi aika kivasti suksien pohjaan heti, kun vähänkin vauhti hidastui. JA kaiken kukkuraksi puin aivan liikaa!! ;( Tämän vuoden ekat kilometrit oli raskaat ja pitkät.

Eli tuskien taival oli, mutta sainpahan korkattua hiihtokauden! 

Nyt ekasta lenkistä viisastuneena en pue ihan niin paljoa päälle ja voitelen ennen seuraavaa hiihtoa sukset, jotta pääsen eteenpäin! 


4 kommenttia:

  1. me&i mallistossa on mun mielestä enemmän pojille sopivia noi vaatteet (värit).

    meidän neidille voisin ainoastaan ehkä hankkia pinkin panda bodyn. panda housut on söpöt, mutta jotenkin en osaa mustia pukea tytölle..

    aikuisten vaatteista magic knickers housut on kivan näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on mustat ja siniharmaat magic knickersit ja oon kyllä tykännyt ihan hirveesti! Sopi sekä raskausmahalle, että synnytyksen jälkeen ja nyt oon käyttänyt jumpissa! :)

      Täytyy myöntää, etten itsekään välttämättä löytäisi tytölle ihan hirveästi valikoimasta ihanuuksia, mutta pojalle kyllä.

      Poista
  2. Se on kyllä kaikkein pahinta kun lumi tarttuu suksien pohjiin! Meille kävi samoin viime talvena, mies yritti laskea mäkeä alas mutta sukset eivät liikkuneet senttiäkään, ja kyseessä oli suht jyrkkä mäki! Hieman huvittavana näky :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on kyllä hiihtämisen ilo silloin hyvin kaukana! :/ Mulla onneksi ei ihan noin pahasti jäänyt pohjiin, joten helpolla pääsin teihin verrattuna!

      Poista