tiistai 19. helmikuuta 2013

Vedetään leukaa!

Ihmeiden aika ei ole ohi!! :)

Ei ole ei. Leikittiin eilen Ällän kanssa meidän hyppykiikulla, joka roikkuu tyhjänpanttina olevasta leuanvetotangosta! Leuanvetotanko, mitä silläkään nyt tekee, jos ei jaksa tehdä yhtään leukaa?? Noh, ajattelin, että napsaisempa kuvan tangosta ja kirjoittelen blogiin haasteeksi itselleni suorittaa yksi leuanveto ilman ponnauksia ja miehen apuja! :)

En oo koskaan saanut tehtyä yhtään leuanvetoa ilman apuja, joten en todellakaan osannut kuvitella, että saisin oikeasti tehtyä niitä! Noh, otin vastaotteella tangosta kiinni ja vedin itseni ylös. Kappas, jaksoin!!
Otin myötäotteella tangosta kiinni ja vedin itseni ylös. Kappas, JAKSOIN!! :O Olin ihan ällikällä lyöty ja pakkohan oli testata kummallakin otteella tuplavetoa, ja sekin meni. Tein eilen yhteensä varmaan 10-15 yksittäistä / 2 sarjan vetoa ja oikeasti jaksoin!!! Mä en oo pitkään aikaan ollut mistään omasta suorituksestani yhtä innoissani kuin tästä, erityisesti tuo myötäotteella tehty sai minut kovin, kovin iloiseksi :)

Nyt on yläselkä ja kädet ihanan jumissa, mutta mitäpä tuosta! Kivaa, kun voi ottaa käyttöön tuon turhakkeena ennen olleen tangon ;) (nojoo, onhan mies siinä tehnyt leukoja, mutta itselleni tämä on ollut aika turha kapistus tähän asti!)

Mutta nyt rupeen vetään leukaa ja kovaa! :) Seuraava tavoite on, että saan tehtyä sitten kolme putkeen :) Ehkä jossain vaiheessa jopa täys 10! :)

Tänään testattua: Nyt jo onnistuin tekemään niin, että jaksoin pysyä 10 sekuntia helposti ylhäällä ja sitten niin, että jalat oli takana ristissä, etten vaan fuskaa ;)

Alla todistusaineistoa! ;)
tricoot Gina Tricot, paita David / Kuntomaailma

Ällä kiikkumassa, puku Me&I



Näin! Ihmeiden aika ei ole ohi! :) 
Ei muuta kuin haastamaan itseään.



BODYCOMBAT 55

Hei, BodyCombat 55 biisilista on vuotanut julkisuuteen, vaikkei Les Mills ole vielä kotisivuille saanut päivitettyä uutta listaa. 

1a. Back in Time (Basslouder Remix Edit) – Phat Bomb
1b. Call Me Maybe (Basslouder Remix Edit) – Diva Chain
2. Bad Girls – Kung-Fu Angel
3. Don’t Feel Like Love – Hixxy
4. Firestarter – Base Addiction
5. We No Speak No Americano (Gammer Remix) – Yolanda Be Cool vs DCUP
6. Where Have You Been (Smithee Remix Edit) – Candid
7. Let It Rock – Artcore (pieni arvaus, että kyseessä on tämä: Kevin Rudolf - Let it Rock)
8. For A Lifetime (Breeze Mix) – Adam Harris feat. Taya
9. YOU’RE GONNA LOVE THIS – 3OH!3
10. Battle Scars – Guy Sebastian feat. Lupe Fiasco

Biisilista on lainattu täältä: Ryhmäliikunta.fi



Eli ei muuta kuin kuuntelemaan jo biisilistaa ja fiilisteleen uusia biisejä.. puolentoista viikon päästä sitä pääseekin jo jatkikseen! JES! :) Ei oo muuten eka kerta, kun Rihannan biisi 6:na :D

Ihan kivoja biisejä tässä ohjelmassa mun mielestä, eli paljon sytyttävämpiä, kuin tässä 54 ohjelmassa, joten kovasti odotan meidän Kuntomaailman 18.3. tapahtuvaa lanseerauspäivää <3 Sain jo Ällällekin järkättyä hoitopaikan, kiitos ihanainen! Joten pääsen lanseeraamaan ohjelmaa, jippii!! :)


Lisäys 25.2.2013 Noh, nyt löytyy biisit Les Millsin sivuiltakin
http://w3.lesmills.com/global/en/classes/bodycombat/music-tracklists/

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon leuanvedoista! Siitä ne lähtee! Mä oon puolisentoista vuotta niitä harjoitellut ja parhaimpina päivinä on mennyt 10 suorilta käsin, mutta nyt jää johonkin kuuteen. Koukusta menee se 10. Oon vähän katkera miehille, kun niillä on luonnostaan enemmän kykyä tuohon liikkeeseen. Oon lukenut että naisilla on vain 70% miesten voimasta rakenteellisista seikoista johtuen. Pitäisi hankkia oma tanko kotiin, mutta rajoittaa vähän se etten viitsisi ruuvata mitään ovenkarmeihin. Mistä teidän tanko on ja miten se on kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo 10 suorilta käsiltä on kyllä kova! Tuo meidän tanko on ostettu joskus pari vuotta sitten Jyskän varastomyymälästä jollain parilla kympillä :) Tuon meidän tangon varmaan sais ilman ruuvauksiakin jotenkuten kiristettyä tuohon oviaukkoon :)

      Poista