lauantai 9. helmikuuta 2013

Testauksessa CXWORX

Kuntomaailmassa (Vivianianissa, Torkkarissa) alkoi tammikuun alussa uutena tuntina Les Millsin CXWORX. Tunnit on olleet aika täynnä tammikuussa, joten tuntia ei ole päässyt tai tullut käytyä testaamassa, vaikka halua on ollutkin. Tänään meillä oli ohjaaja-palis, jonka päätteeksi Niina oli lupautunut vetämään CXWORX-treenin meille ohjaajille :) <3

Katsoin jotain youtube-pätkiä tunnista silloin kun meillä ohjaajilla oli hakuaika peruskoulutuksiin, mutta itselle jäi silloin mieleen kuminauhajumppa :D

Nojoo, kokeiltuani tuota tuntia, niin olihan se paljon muutakin kuin "kuminauhajumppaa", mutta ehkei mun tyylisin -tunti. Oon edelleen Les Millsistä Bodypump - Bodycombat - Bodyattack -ihminen henkeen ja vereen! <3

CXWORX on puolen tunnin mittainen, erityisesti keskivartalon sekä pakaroiden kehittämiseen tarkoitettu tunti. Käytössä oli matto, levypaino sekä Les Millsin oma tuubikuminauha.

CXWORKX:n testaus oli kuitenkin positiivinen yllätys ja oli kivempi, mitä olin ajatellut! Erityisesti pitkät hooverisetit ja kylkihooverit oli mun suosikkeja! Biisit oli myös hyviä ja nämä sai puoli tuntisen menemään vieläkin nopeammin :)

Mun ehdottomasti suosikkibiisi oli:

T-Pain feat Ne-Yo - Turn All The Light On


Tunnilla oli aika nopeita liikevaihtoja ja teknisesti haastavia juttuja, joten raskaan tunnin jälkeen voisi tämän tunnin saanti jäädä huonommaksi, jos ei teknisesti pystyisi keskittymään täysillä. Esim. combat-cxworx -combo voisi olla jo ehkä liikaa..?

Yhdessäkin biisissä nimittäin tehtiin tuubikuminauhalla kulmasoutua, samaan aikaan yhden jalan kyykkyä sekä tasapainoilua! Tosin ehkä tuo setti kuulostaa kirjoitettuna hurjemmalta, kuin mitä todellisuudessa olikaan :)

Se, että tunti alkoi  |---------------------------------| ja päättyi yhtä nopeasti jäi näin ensi kerralla ihmetyttämään, mutta ehkä lyhyet venyttelyt salin ulkopuolella tai kotona ei olis pahitteeksi :)

Vaikkei tunti ollutkaan täysin mun juttu, niin tulen ehdottomasti (kun vain joskus kerkiän!) käymään uudelleenkin tunnilla :)

Ja jos vaan on mahdollista, niin ehdottomasti kokeilemaan! Hyvät tukilihasten treenit sai! :)

Kiitos ohjaajallemme Niinalle hyvästä ja tehokkaasta tunnista! :)




Käykäähän lukemassa kollegani Kirsin bloggaus-teksti samaisesta aiheesta. Hänen tekstissään kerrotaan tarkemmin tuntisisällöstä yms. :) Klik.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti