lauantai 23. helmikuuta 2013

Pilvipoutaa

*Voi, miten raskas viikko. Treenit ei kulje, ruokailut on olleet mitä on, yöt ovat olleet suoraan sanottuna perseestä! Noh, on tässä viikossa paljon hyvääkin, mutta tulos on ehkä plus-miinus-nolla?

MIINUKSET
- paljon karkkia ja keksiä (munaton+maidoton)
- hamburilaisateria
- raskaat yöt, paljon yöherätyksiä - vauvan yömaitovieroitus
- raskaita ajatuksia depressiivihoitajan luona
- laiskuutta treenejä kohtaan
- yhdet huonosti menneet tankoilutreenit


PLUSSAT
- hyvin pitänyt osto-lakko (vaikka kovasti olen kuolannut joitain treenivaatteita)
- hyviä treenejä koirien kanssa (sekä hyvä osteopaattikäynti yhdellä koirista)
- pääosin terveellistä ruokaa ja kaurapuuro riippuvuus
- aurinkoinen lenkkeilypäivä
- rohkaisevia juttuja depressiohoitajalta
- yhdet hyvin menneet tankoilutreenit


Keskiviikkona käytiin ihanalla aurinkolenkillä! Elimistö oikein imi itseensä auringonvaloa ja se piristi kovasti oloa. Ällällä alkoi olemaan alkuviikosta meininki, että puolen tunnin välein voi herätä.. huoh.. Aurinkoisen lenkin lisäksi ystävä kävi piipahtamassa ja oli oikein mukava rupatella niitä näitä :)




Tosiaan torstaina kävin siellä depressiohoitajalla ja oli ajatuksia herättävä reissu. Oli valaisevaa, että joku sanoi, että nyt on yömaitoilun loputtava ja piste. Masennusta en kärsi, eikä minulla ole mitään hätää, -mutta hoitajakin totesi, että olen kovin väsynyt öiden ollessa niin kovin katkonaisia. Ja onhan se selvää, -että sitä on väsynyt, jos viimeksi joulukuussa on nukkunut yli kahden tunnin pätkän. Mutta kyllä nuo liikunnat, koirat ja päivisin maailman ihanin vauva saa pidettyä mut pääsääntöisesti aurinkoisena :)

Torstain itsenäisissä tankoilutreeneissä en kerinnyt treenaamaan oikein mitään kunnolla, mutta improsin pienen sarjan: palomies + pysähtyminen tankoseisontaan + ilmainvertti + vesimies :)

Torstait on toivoa täynnä ja päivän kuitenkin kruunasi kivat vauvauinnit! :) Opittiin taas uusi sukellus, käsien päältä itsenäinen sukellus :) Vielä joutui vähän tökkäisemään, mutta viimeisellä Ällä alkoi jo nojaamaan eteenpäin kohti vettä :)

Raskaat yöt alkoi to-pe välisenä yönä, kun vierottaminen alkoi. Mies valvoi Ällän kanssa kolmeen yöllä ja itse sitten hoidin "aamuvuoron" heräämiset. Tuloksena oli, että Ällä karjui puoli tuntia putkeen tunnin välein.. ja viimeisenä pätkänä veti kahden tunnin unipätkän.


Perjantaina oli miehellä vapaapäivä ja jätettiin hänet lepäilemään lähtemällä Ällän ja naapurien kanssa Hoploppiin muutamaksi tunniksi. L oli aika väsynyt, eikä hirveästi intoutunut leikkimään, mutta vähän kävi testaamassa tramboliinia, mikä oli hirmujännää :)

Iltapäivän tankoilutreenit menivät todella kivasti Ready Set Polella. Tunnin veti Saara. Aloitettiin lämppien jälkeen "sukkapyörähdyksellä", jota olen kuullut myös "harppipyörähdykseksi" kutsuttavan. Eli pyörähdetään tangon ympärillä varpaat juuri osuen lattiaan. Sukkapyörähdyksestä joko lattian kautta tai ilmassa takajoutseneen. Ihan kiva spinniyhdistelmä, vaikka itsellä tuo näytti lähinnä kuolevalta joutsenelta... :( :D

Sen jälkeen inverttiotteella kehtoa + kehto&kopteri ja sitten lopulta kehto&kopteri&laskeutuminen hallitusti merenneitoon. Tähän pitäisi saada vain lisää vauhtia ja nopeutta spinniin. 

Loppuun SUPERMANIA!! <3 Vihdoin! Pääsin kerrankin tekemään ja "loistamaan" :D Tämä kun oli monille uusi ja sitä kautta "kivulias" (tiedän sen tunteen, miltä superman tuntuu alussa, kun sen tekee hiiiiitaasti, eli nahka palaa... Mutta minäpä pääsin tekeen ilmassa supermania ja vitsit, että oli kivaa onnistua kerrankin ihan kunnolla jossain ja opin laskeutumaankin sieltä hallitusti ilman, että olisin irrottanut kaikkia ruumiinosiani kerralla irti tangosta :D 

JESJESJES! :)



Yö nro 2. Mies valvoi kahteen, minkä jälkeen minä vuoroon. Ällä heräsi ekan tunnin aikana 3 kertaa, joihin auttoi lyhyet lauleskelut ja tassuttelut sekä yhden kerran riitti pelkkä tassuttelu.

Tämän jälkeen heräsi kaksi kertaa tunnin välein, mutta noin parissa minuutissa nukahti annettuani vettä, tassuttelua ja vähän lauleskelua :) Ehkä siis parempaan päin menossa??

Ensi yönä yö nro 3 ja saa nähdä, tuoko se yhtään valoa tähän elämän väsymykseen.


Ennen eilistä tankotuntia tajusin, että mulle on kasvanut selkäfileet ja habanderikin on tainnut vähän suurentua! :) Inhoan bodauskuvia (ainakin itsestäni niitä ottaa), mutta nyt on pakko, sori jo etukäteen!! :) Nyt kyllä yllätti itsenikin nuo selkäfileet!! :)


Löysin vaatekaapistani ihanan raikkaan yhdistelmän pinkki-lemon! <3 
toppi SOC, alempi Gina Tricot, caprit Me&I (Magic Knickers)


2 kommenttia:

  1. Kyllähän noita lihaksia kelpaa näytellä! Se ainakin auttaa jaksamaan kun huomaa itsessään muutoksia :) ja nuo pari aurinkoista päivää tällä viikolla oli niiiiin ihania! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta palautteesta! :) Aivan liian vähän on näkynyt aurinkoa tänä talvena, joten kyllä oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa tuo keltainen mollukka <3

      Poista