tiistai 8. tammikuuta 2013

Uudet pyöräilykengät testiin

Nojaa, uudet ja uudet... eipä nuo pyöräilykengät nyt loppupeleissä ihan uudet ole, kun ostin ne jo ennen Ällän syntymää. Intersportissa oli jossain vaiheessa keväällä loppuunmyynti, niin ostin sieltä itselleni kympillä (10e!!!) Adidas El Moro Mid-merkkiset pyöräilykengät. Ei olleet siis hinnalla pilattu!




Ostin kengät erityisesti sisäpyöräilyyn. Tässä kohtaa nolona joudun tunnustamaan, etten omista polkupyörää.. Joten toistaiseksi kengät ainakin saa toimia sisäkäytössä.. Jo aikoja sitten on pitänyt hommata uusi pyörä, mutta kyllä se taitaa siirtyä taas pidemmälle, kun kävin juuri tänään Kelalla tekemässä kodinhoitotuki-hakemuksen... eli köyhät ajat tiedossa!

Olin ostanut etukäteen Budget Sportista lukotkin, niin kengät kuin huusi käyttöä. Osasin jopa itse asentaa lukot kenkiin, vaikka vaikeaa meinasi ollakin.. (Ja olen vielä kerran ennenkin tehnyt edellisiin, mutta kun työkalut ei sovi mun käteen!)



Noh, mutta vihdoin sain aikaiseksi lähteä polkemaan, kun sain houkuteltua kaverin mukaan. Tunti oli Iisee Aero ja ohjaajana oli Niina. Viime kerrasta taisi olla pitkästä yli puolitoista vuotta!

Jo ehkä noin 20 minuutin kuluttua aloin vilkuilemaan kelloa, kun tuntui niin raskaalta :D Tunnin aikana kerkisin miettimään sitäkin, että miten olen joskus jaksanut ohjata spinningiä ja vielä jossain vaiheessa tehotuntina! Noh, nyt ainakin tuntui aika hapokkaalta ja hengästyttävältä... Mutta oli kyllä siitäkin huolimatta ihan huippua päästä taas satulan selkään piiiiiitkän tauon jälkeen. Pyöräilyhousut / pehmusteet olis ollut kylläkin aika pop... Pylly meinasi vähän puutua..

Kiitos vain Niinalle mukavasta, temmokkaasta ja raskaasta tunnista! :)

__________________________________

Lisäys 9.1. Unohdin ihan täysin eilen väsyneenä kirjoittaa mitään niistä uusista kengistä :D

Kengät tuntuivat hyvältä jalkaan, vaikka aavistuksen painavat ovatkin. Jossain vaiheessa huomasin, että vasemman jalan nilkan etuosaan tuntui kengän kova materiaali, mutta ei kuitenkaan pahasti. Kyllä 10e kengiksi erittäin loistavat! :P

___________________________________


Ennen tuntia kerkisin vähän treenaan salilla penkkiä, maastavetoo ja vähän vatsojakin.

Penkkitreeni
lämppä 20x20kg nopealla temmolla
2x8x35kg
1x8x37,5kg

Maastaveto 
lämppä 1x10x40kg
4x8x50kg

Vatsat 
vatsa- ja sivuvatsarutistuksia n. 40kpl 

4 kommenttia:

  1. Mä oon käynyt kerran tai kaksi viikossa tuolla Iisee Aerossa, tykkään kovasti! Pylly siinä kyllä puutuu ja mulla ottaa käsiin aika paljon (pakko välillä päästä kädet irti tangosta ja polkea ilman käsiä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan pyöräilyhousuja / sellaista penkkipehmustetta. Sillon kun enemmän pyöräilin, niin pyöräilyhousut olivat monen tunnin pelastus :) Asiakkailla oon nähnyt niitä pehmusteita, että kai nekin toimivia on :) Voisikohan joku pyörän säätö auttaa noihin käsien puutumiseen (eli ettei tule painoa niin paljoa käsille :)

      Poista
  2. Mulla on tanko pyörässä mahd. ylhäällä, eli vähemmän siis luulisin sen silloin ottavan käsivarsiin.

    Täytyypäs kysyä ens tunnilla vinkkiä ohjaajalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kannattaahan se ainakin tarkastaa.. :) Ja penkin etäisyys sarvistakin saattaa vähän vaikuttaa?? Itse kyllä suosin sarvia lähes penkin tasolla ja pidän vain selkää pyöreänä ja päätä matalalla :)

      Poista