maanantai 28. tammikuuta 2013

En sitten hiihtänytkään, vieläkään!

Mun hiihto-buddy tuli kipeeksi, niin ei vielä tullutkaan mentyä hiihtämään, ehkä keskiviikkona pääsisin - perjantaina viimeistään! :) Vähän nolottaa, kun en vieläkään oo saanut mentyä laduille ja muilla jo sataset paukkuu! :/ Noh, kyllä minäkin vielä!

Tein sitten treenin Bodycombatissa ja illalla vielä 25 minsan kevyen kevyt hölkkälenkki koirien kanssa! :) Ja venyttelinkin vähän aikaa kotona! Jee! 

Hyvin meni päivän treenit ja hiki tuli jälleen pintaan! Ainut, että hölkkä vähän tökki! En tiedä, johtuiko siitä, että olin syönyt liian lähellä hölkkälenkkiä! :/ Huomenna kuitenkin treenaillaan pikkuisen kevyemmin, kun vuorossa on jälleen tankotunti :)



Listaanpa omaksi iloksi viime viikon (4 viikon) treenit

MA - 
TI Salitreeni 0,5h, kahvakuula 1h
KE Ratsastus 1h, tankotanssitunti 1h
TO Reipas kävely metsässä 1h, itsenäinen tankoilu 1h
PE -
LA Reipas kävely metsässä 1h
SU Bodycombat 1h, CORE 0,5h

Eli n. 6h liikuntaa + kunnon kävelylenkit .. :)


Joka päivähän tuota tulee koirien kanssa käytyä jonkinmoisella pissatuslenkillä 0,5 - 1h, mutta metsäpolulla lenkistä tulee vähän sykkeisempi. Syynä siis se, että rattaiden kanssa mennessä koirat pysähtelee haisteleen joka 5 metrin välein... :)

Olen nyt yrittänyt pyrkiä, että mulla ois 3-5 treeniä viikossa ja yritän ihan oikeasti pyhittää lepopäivät niin, että vain kävelylenkki on sallittua noina päivinä! :) 


Miltä sun viime viikko näytti? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti