perjantai 18. tammikuuta 2013

Pieniä arjen ihanuuksia

Sain kivan tunnustuksen Mimmulta takaisin päin. Kiitos! Ja käykää ihmeessä lukemassa Mimmun haasteesta ihanat arjen ihanuudet! :)

Tässä tunnustuksessa pitäisi listata 10 pientä arjen ihanuutta ja kylläpäs olikin haastavaa! Varsinkin kun sitä niistää nenäänsä koko ajan, niin mieleen ei tule kuin terveys, mutta sitä ei kuulemma saanut laittaaa? Suurimman ilon sitä elämäänsä tällä hetkellä saa tietenkin perheestä, vakivirasta (joka siellä odottaa, että minä palaan töihin), ihka omasta kodista ym., mutta nyt sitten niihin pieniin iloihin...

Noh, ei muuta kuin työntouhuun. L nukkuu, niin mulla on hetki omaa aikaa kirjoitella blogiin. :) Ja nämä nyt ei ole missään top-järjestyksessä..


1. Hyvä ruoka

Sillä ei ole väliä, onko se ravintolassa syötyä, itse tehtyä tai jonkun muun läheisen tekemään, mutta kun se on hyvää, niin siitä tulee hyvä mieli! Minä en ikinä osaisi aloittaa mitään "nälkäkuuria" tai puhdasta riisi-kana-kasvis -ruokavaliota, kun rakastan niin hirveästi ruokaa! Ainut, mistä en niinkään välitä on pikaruuat! 

Ja minut tekee iloikseksi ihan tällaiset perusruuatkin (tosin maitoa ja juustoa en saa vähään aikaan nauttia)

2. Ällän nauru

Voiko olla mitään aidonpaa iloa, kuin pienen lapsen nauru? En tiedä, johtuuko oman lapsen naurusta, mutta tällainen saa itselle ihan onnenkyyneleet silmiin, kun kuuntelee tätä:



3. Hyvä treeni

Mikäs muu voikaan saada hyvään päivään pisteen iin päälle kuin hyvin menneet treenit. Avot! Se kun saa Bodypumpissa vedettyä suuremmilla painoilla kuin viime kerralla, Bodycombatissa tekemään vielä loppuun punnerrukset päkijöiltä, tangolla ylittää itsensä tekemällä jotain, mikä jännittää, salilla saa hien irtoomaan tai juoksulenkillä jaksaa vetää pikkuisen pidemmän lenkin kuin viime kerralla. Rakastan tällaista "vapaata" treeniä ja sellainen pakko-vääntö-treenaaminen saattaisi viedä multa liikkumisen ilon. Tällaisella treenaamistavalla olen kuitenkin löytänyt sen treenaamisen ilon! :)



4. Hyvät tv-sarjat

Meillä on miehen kanssa tapana viettää aikaa tv:n äärellä. Mikäs sen mukavampaa, kun hyvien treenien ja ruuan jälkeen istahtaa hetkeksi sohvalle ja katsoa jotain hyvää sarjaa! Erityisesti rikossarjat on mun makuun!
Tässä lista mun ehdottomista suosikeista:
- Täydelliset naiset
- Greyn anatomia
- Criminal Minds
- CSI (ja niistä Vegas)
- Frendit
- Sinkkuelämää
- Jutan superdieetit
- Castle
- Todistettavasti syyllinen
jne,jne.. :)


5. Hetket ystävien seurassa 

Liittyy se sitten liikuntaan, illanviettoon / päiväkahvi hyvien herkkujen äärellä, tai ihan vain perhetapaamisiin sisarusteni kanssa, niin niistä saa tähän elämään hirveästi ihania hetkiä! Kiitos teille kaikille, että olette olemassa ja vielä jaksatte mua! :)



6. Hyvät leivonnaiset

Tykkään ihan hirveästi leipomisesta ja on niiden syöminenkin on kivaa! Nyt vain maidottomana eläminen on vähän rajoittanut, eikä ole tullut leivottua pitkään aikaan yhtikäs mitään! :(


Yllä kuningatar-piimähyydykekakku

Alla ylärivi tex-mex leipäkakku, kinkku-paprika-sipuli-vuohenjuustopiirakka
alarivi daim-valkosuklaakakku, mustikkarahkapiirakka, mansikkatäytekakku 



7. Ulkoilu

Nautin ulkoilusta ja retkeilystä, makkarasta ja kahvista nuotion äärellä kauniin maiseman äärellä. Mikäs sen puhtaampaa mielenvirkistämistä, kuin kuunnella luonnon ääniä puhtaassa Suomen maastossa. Erityisesti ennen Ällää, me käytiin miehen kanssa paljon tälläisillä retkillä koirien kanssa, mutta ehkä ensi kesänä Ällänkin kanssa meno helpottuu! :)

Pallas-Ounasvaaran kansallispuistosta
Väinönniemestä (Ällän ensimmäinen retki elokuussa)
Pirunvuorelta

8. Vauvauinti

Vauvauintipäivä on aina sellainen päivä viikossa, jota odotan! Se on ihana hetki perheen parissa tekemässä sitä, mistä L eniten nauttii! Ja siitä niin näkee, miten se syttyy touhulle joka kerta! Ihanaa!



9. Koirat

Meidän valopäät <3 Ei niistä voisi luopua mistään hinnasta! Vaikka kuinka ärsyttää, kun ne remmirähisee, huudollaan herättää Ällän, haukkuu takapihalla ohikulkijat, niin on ne vaan niin ihania! Se, kun ne on yhtä iloisia, olin poissa kotoa sitten 10 minuuttia tai viisi tuntia. Se, kun istun sohvalle, niin ne änkee syliin. Se, kun laittaa treeniliivin päälle, niin mun tytöt syttyy nollasta sataan sekunnissa. Se, kun itkettää, niin ne tulee nuolemaan kyyneleet pois. Ne on vaan niin maan parhaita elukoita, ettei toisia löydy! <3



10. Treenivaatteet

Kyllä, mä saan iloa mun treenivaatteista. Niistä on kiva valita päivän treeneihin sopivimmat, niitä on kiva yhdistellä erivaatteisiin ja kun on hyvät treenivaatteet, niin treenikin luistaa paremmin! :P 
Pinnallinen, mikä pinnallinen.




Tässä oli mun pienet arjen ihanuudet, ja kyllä niitä on paljon lisääkin, mutta "pää täynnä räkää" -oloisena ei oikein ajatus kulkenut! Tämä oli kyllä kiva aihe näin flunssaiseen päivään, kun ei muutakaan pysty :)

En oikein keksi, kelle tämän siirtäisin, mutta jos yhtään kiinnostaa, niin listaa itsellesi nämä pienet ihanuudet ja tule kommentoimaan, mielelläni luen sunkin pienistä arjen ihanuuksista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti