sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ihana lepo- ja treenipäivä!

Ensinnäkin ! Aamupainoni oli tänään sama kuin ennen raskautta! Eli lähtöruudussa ollaan.. Sitten vaan kasvattamaan enää lihaksia ja trimmaamaan kroppaa timmimmäksi! :)

Viikonloppu on lopuillaan, joulu on lopuillaan (kun on loppiainen) ja isäntä palaa huomenna töihin 2,5 viikon lomansa jälkeen, nyyh!

Viikonlopusta otettiin kuitenkin kaikki irti nauttimalla. Lauantaina mies vei koirat mukanaan metsään koko päiväksi, joten vietettiin Ällän kanssa kahdestaan lepopäivää. Ihana lepopäivä! Treenailin BC+CORE-settejä, laittelin vähän pyykkiä, söin kunnolla hiilareita ja protskua (makaroonia ja jauhelihaa) ja touhuilin Ällän kanssa. 

Lepopäivän kruunasi 43 minuutin reipas kävelylenkki rattaiden kanssa (ilman koiria! Rentouttavaa!) ja sitten illalla vielä sauna ja kevyet venyttelyt. :) 


Tänään olikin sitten treenipäivän vuoro. Aamulla treenasin koirat ja illemmalla itseni! Päivän teema oli vatsat + hartijat tuleen! Ja noh, ehkä vähän myös: keltainen on pop! :) Ostin tosiaan Stadiumista itselleni ihanan Adidaksen topin, jonka selkämyksestä erityisesti tykkään ja Budget Sportista ihanat uudet treenikengät! Ihmettelin, itsekin tätä innostusta keltaiseen, mutta onhan se ihanaa piristystä tähän talven keskelle ja saan vihdoin mun Brazil-Venum shortsit käyttöön! Jippiii! :)

Kyllä vähän hävettää, kun taidan olla koukussa treenivaatteiden ostamiseen ja ehkä vähän pinnallinen näitten mun treenivaatteitteni kanssa.. Julkinen nolous ja anteeksipyyntö. 

 Mahtava setti ja suosittelen tätä comboa kyllä kaikille. Ekaks aerobinen osuus ja sitten vielä keskivartalo kuosiin. Vatsalihakset oli aika kovilla jo loppuvaiheessa.

Meinasi kyllä jo vähän stressata jossain vaiheessa, kun mun uusi BC-levy oli jostain syystä ihan naarmuilla, mutta onnistuttiin saamaan kappaleet kopioitua vielä koneelle. Huh! Loppu hyvin kaikki hyvin. Hyvä meininki oli tunnilla :) Jos olisi ollut kaloreita ja sykkeitä mittaava sykemittari mukana, niin ois varmaan aika kovia lukemia näyttänyt! Näillä mennään kevääseen ja maaliskuussa mukaan remmiin tulee vielä kiinteytys-tunti. 


Saatiin työnantajalta tällaiset ihanat Davidin paidat  <3 (pahoittelen peilikuvaa!)

Mutta kuitenkin pakko laittaa ihanista uusista treenivaatteista kuvia :P Näillä siis treenattiin ja kovaa sunnuntain Bodycombat + core -setissä!


Toppi Adidas, alempi toppi Gina Tricot, caprit Crivit, kengät Nike


(noita Niken kenkiä oon kuolannut aika kauan paikallisessa Budget Sportissa ja nyt ne sitten vihdoin ostin! :) 


Treenin jälkeen kunnon mättösetti ruokaa



Sitten tämä mun uusi TecnoPro-merkkinen hiihto-/juoksuasu 
(hauska tuo pohkeen kiristysmahdollisuus)



Sitten Stadiumista vielä löytyi kivat Soc-merkkiset tuulihousut



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti