keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Yli 10 000 kävijää!

Pieni juttu ihmiskunnalle, iso asia mulle :) Eli tänään ylittyi mun blogissa 10000 kävijäkäynnin raja :) Kiitos kaikille teille, jotka olette käyneet katselemassa blogia jossain vaiheessa :)

Yli 10000 rajan kunniaksi vähän kuvia jenkki-ilotulituksista ja Time Squaresta vuodelta 2008 :) Olin tuolloin Jenkeissä 4 viikon reissussa, 2 viikkoa New Yorkissa ja 2 Miamissa, ihana reissu hyvien ystävien kanssa :)




Tiistai aloitettiin väsyneenä, jälleen. Ällähän ei siis tosiaan vieläkään nuku öitään, vaikka maidottomasta kuurista tuntui jossain vaiheessa olevan hyötyä, mutta sitten meidän yöt palasi tähän n. 10 heräämiskerran meininkiin... Tiedän, että on olemassa unikouluja, ja voisihan niitä kokeilla, mutta kun öisin oon niin kovin väsynyt, että sitä haluaa vähän nukkuakin osan yöstä... Ja kun jotenkin on miehelle epäreilua huudattaa lasta, kun toisen pitäisi nukkua töitä varten.. Äh! En tiedä. Hankalaa tämä nukkuminen! :(

Tiistai menikin sitten keräillessä päivän voimia, eikä turhaan, sillä en muista, milloin olisin viettänyt aivan koko päivän tekemättä oikeastaan mitään. Tai no, käytiin me naapurin kanssa puolentoista tunnin kävelyllä, mutta itse en hirveästi koirien kävelytystä pidä treeninä, vaan ihan samanlaisena arkiasiana kuin ruuanlaittoa.


Itseasiassa tämäkin päivä on mennyt aika leppoisasti. Käytiin treenaamassa koiria hallilla ja lyhkäisellä lenkillä  "koiraystävän" kanssa :) Hän siis ei ole koira, vaan ystävä, jolla on koiria ja treenataan yhdessä :)

Kotiin tultuani vedin lautasellisen pinaattikeittoa ja sitten mentiin yhdessä Ällän kanssa päikkäreille. Herättyäni tajusin, etten ollenkaan katsonut pinaattikeiton sisällysluetteloa ja kappas, siinähän oli maitojauhetta :( Toivottavasti L ei saa mitään oireita nyt äipän töppäilystä! :( Ja kun kaikista tyhmintä on, että taas saattaa pahentua tilanne joksikin aikaa, kun maitoproteiini poistuu elimistöstä niin hitaasti

Noh, ei voi mitään, syöty mikä syöty...


Ps. Eikö meidän poju näytä jo niin isolta?

Paita Me&I, housut Timberland, sukkahousut Polarn O Pyret



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti