keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Rullaati, rullaa

Se on sitten uusi vuosi, 2013 nimittäin.. Tästä se arki taas lähtee rullaamaan pikkuhiljaa! :) Se on taas se aika vuodesta, kun ihmiset on tehneet uudenvuodenlupauksensa paremmasta elämästä. Tämä näkyy myös ryhmäliikuntatunneilla ja pitäisi itsekin  saada aikaiseksi palauttaa mieleen sunnuntaiksi Bodycombat-ohjelman ja suunnitella, siis SUUNNITELLA core-tunti. En muista, milloin olisin viimeksi suunnitellut tunnit. Varmaan viimeiset puolitoista-kaksi vuotta olen vetänyt pelkkää valmiiksi sunniteltua Bodycombatia, niin vähän meinaa jänskättää, että vieläkö tuo aivoriihi pelittää :D Onneksi kyseessä on vain puoli tuntia, niin eiköhän sitä sen verran aina keksi tekemistä! Maaliskuussa mulla alkaakin vielä kiinteytys-tunti, jota pitää enemmänkin suunnitella, mutta vasta sitten lähempänä :)

Noh, mutta jos olet tehnyt tänä uutenavuotena sen lupauksen, että tänä vuonna elän terveellisemmin, niin pidän sinulle kovasti peukkuja! Ja kun meinaa tulla luovuttamisolo, niin silloin vaan hampaita purren tsemppaat itseäsi, sillä siellä tunnelin päässä on valoa! Netissä on niin paljon hienoja blogeja, joissa on onnistuttu laihduttamaan monia kymmeniä kiloja, niin kyllä sinäkin pystyt siihen! :) Nyt vaan uskomaan itseensä!

Itsellä oli kyllä niin tuiki-tavallinen uudenvuodenaatto, ettei tosikaan!.. Yksi koiristani on paukkuarka, niin sen kanssa tarvii jäädä sisälle illaksi, joten vietettiin sitten "koti-ilta" anoppilassa katsellen elokuvaa ja mennen aikaisin nukkumaan. Ainoa "jännittävä" asia mun uudenvuodenaatossa oli, että tein lämpimiä voileipiä kaksi kappaletta maidottomasta juustosta, siis vau! :D

Eilen, uudenvuodenpäivänäkään emme hirveitä tehneet, pientä kyläilyä ja saunottelua. Elämme jänniä aikoja... heh..

Noh, tänään aloitettiin päivä käymällä uimassa perheemme kesken paikallisessa Edenissä. Aika tylsä paikka vauvaperheelle, kun isomman altaan lämpötila oli 30-astetta ja siellä tuli nopeasti vähän vilpoinen Ällälle, ja sitten lasten allas oli sellainen 5x5m polviin asti ulottuva pikkuinen allas.. Noh, oltiin sitten jonkin aikaa isossa altaassa, missä tehtiin sukellukset ja suurimmat uinnit ja sen jälkeen mentiin poreammeeseen, missä pärskyteltiin aina toisen vanhemman ollessa rentoutumassa poreissa. Lopuksi vielä L sai leikkiä lasten altaassa muovileluilla ja pienellä suihkulähteellä. Vaikkei kylpylä ihan uusinta uutta ollutkaan, niin aivan superrentouttavaa oli päästä vähän lillumaan. :)


puhdas pikkumies, housut Me&I, body Lundmyr of Swden
 
Kylpylästä ajeltiin Budget Sporttiin, mistä tuli ostettua vähän vaatteita ja mies osti meille rullan. Sen nimi on kai kuntoilurulla? Nyt sitten rullaillaan kipeitä lihaksia ja selkärankaa rullalla. Itse testasin jo selkääni, mistä kuului hirveä rusahdus, sekä pohkeisiin, mitkä kyllä kaipaavat jotain aukaisua, tai katkeevat kohta!

On täällä tullut käytyä vähän Stadiuminkin aleissa, mutta esittelen sittä kotona uudet, ihqut treenivaatteeni :)

Mutta nyt rullaileen! :)




2 kommenttia:

  1. Kiittää ja kumartaa peukutuksista omistaen ne täysin itselleen :). Hyvin ne tunnit menee ja suunnittelukin varmasti lähtee ihan sieltä selkärangasta, vanhasta muistista. Hyvää tätä vuotta siis!

    VastaaPoista