lauantai 26. tammikuuta 2013

Reippailu on mukavaa!

Mukavat viikonloput kaikille!

Torstaiaamu aloitettiin lähtemällä Ällän ja koirien kanssa reippaileen luontoon. Olin melkein unohtanut Manducan olemassaolon ennen keskiviikon ratsastuksia ja nyt taas jotenkin löysin sen! Jotenkin ajatus lapsesta repussa mahan puolella ja sitten liukkaista lumisista poluista sai mut ajattelemaan, ettei talvella voi ulkoilla kuin rattailla ja sitä oltiinkin tehty jo ihan kyllästymisiin asti, erityisesti koirat varmasti näin ajatteli!

Noh, ei muuta kuin pojalle kunnolla vaatteita päälle ja sitten vaan poika kyytiin. Heti polulle päästyäni tajusin, että kyllä se ulkoilu onnistuu Manducankin kanssa! :) Icebugeistakin oli kyllä iloa, koska hyvin tampatulla polulla oli ihan hyvä pito. Etuna on siis se, että koirat saa painaa vapaina, eikä niitten aina tarvi kulkea narun jatkeena...

Ainoa  ongelma oli, että keskiviikkona täräytin pari kertaa lantion luuni tankoon aika makiasti, niin Manducan vyö tuli aika kipeästi juuri sille kohtaa ja välillä meinasi vähän kirpaista, mutta kotiin päästiin!! :)

Tein heti pienoisen päätöksen, että käyn Ällän toisten päikkäreiden aikaan kävelemässä Manducan kanssa, jolloin saan siitä noin tunnin reippailun eli pikkuinen aamuaerobinen tehdään metsässä reippaillen ainakin pari kertaa viikossa! :)


pipo Craft, takki North Face, Ällä Manducassa

meidän lenkkimaastoja

Torstain tunnin lenkin jälkeen kotiin syömään ja sitten itsenäisesti Johannan luokse tankoilemaan kaverin kanssa. Tein vähän samoja sarjoja kuin keskiviikon ohjatulla tunnilla. Tämän jälkeen tein melkein puoli tuntia invertti-harjoittelua. Mulla on siis ollut ongelma, etten ole osannut käyttää käsi- ja vatsalihaksia nostossa, vaan olen ponnistanut itseni ylös, ja tällä tavallahan ei ilma-invertti onnistu, joten pakko aloittaa harjoittelu alusta! Eipä siitä valmista tullut, mutta muutaman kerran sain itseni pöngettyä jotenkin tankoon ilman ponnausta! Huh!

Vähän vielä treeniin käsillä seisontaa (ei onnistunut) ja supermania (pitäs opetella laskeutuun muutenkin kuin päästämällä vaan irti!) :)


Perjantai ja tämä päivä olivat mulle lepopäiviä, että jaksan huomenna vetää Bodycombat+Core -setit :) Mulla on ollut ongelmia pitää treenit flunssien jälkeen kevyempinä, mutta tässä pikkuhiljaa on ainakin meininki parantunut asian suhteen, jes! :)

Lepopäivästä huolimatta käytiin koko perheen voimin kävelemässä metsässä pikkumies Manducassa noin tunnin ajan. Hyvä tapa aloittaa lauantai! :)

Huomenna sitten taas jumppameininkejä ja maanantaina on suunnitelmissa hiihto!! :O :D

2 kommenttia:

  1. Kävin heittämässä sulle haasteen. Vastaa, jos jaksat! :)

    http://kirsinkuntopiiri.blogspot.fi/2013/01/epavirallista-lopinaa.html

    VastaaPoista