tiistai 22. tammikuuta 2013

Takas kuntoilun pariin!

Olipa ihana tänään palata urheilun pariin flunssan jälkeen!

Vähän oli vielä nuhaa, mutta olo oli jo terve, niin menin core-palaverin jälkeen salilla tekemään jättipallolla vatsoja, kylkiä ja selkää. Lämppänä paljon kiertoja selällä. Lämpän jälkeen suorille vatsoille ja sivuvatsalihaksille rutistuksia pallolla selin maaten, ylä- sekä alaselkää vatsa palloon päin, kylki- ja perushooverit ja vielä loppuun tasapainoilu pallon päällä istuen. Nopeiden venytysten jälkeen Ällän kanssa Prismaan.

Jättipalloilemassa, housut SOC
Innokas kuntosalilainen Ällä! Jumpsuit Nanoou

Prismasta lähti mukaan vähän herkkujakin! Päätin nimittäin palkita itseni messukiristelyistä :) Ennen noita häämessuja pidin vähän tiukemman kurin syömisistä, niin nyt sitten vähän herkuttelin ihan vain tiistaipäivän kunniaksi! Elämästä pitää nauttia eikä elää hampaita kiristellen koko elämää ;)

tällaisistä maidottomista tuotteista tuli...
... tällainen ihana jälkkäri <3 :)

Pienen herkutteluhetken jälkeen koirien ja rattaiden kanssa vielä nauttimaan viimeisistä auringon pilkahduksista ja koirat sai vähän rallata lähijäälläkin :)



Illalla suuntasin piiiitkästä aikaa kahvakuulatunnille Kuokkalaan. Tunnin piti Kunnokkaan Mari. Lämpät tehtiin parin kanssa pyörittäen kuulia yhdessä, olipa kivaa! Mulle vielä sattui ihan osaava pari, niin pääsi ihan tekemäänkin :)

Kuulia ei enää ollut 12kg, mutta toisaalta oli ihan hyväkin, niin tuli otettua vähän iisimmin! :) 8:lla ja 10:llä  treenailin. Tämän päivän treeneissä oli erityisesti jalat ja kyljet töissä. Kivat treenit ja sain kerrankin aloitettua tautitauon jälkeen aloitettua maltilla! :)

Ihan paras tapa viettää pakkasiltaa treenaillen hyvässä porukassa! :)



Mutta sitten aivan toiseen aiheeseen.. Jonkin verran on tullut kysymyksiä ahtaaseen rannekanavaan liittyen ja paljon on googlailun kautta käyty blogissa, joten aattelin kertoilla, mitä tälle kuuluu minun kohdallani. Kirjoitin tästä mun rannekanava-ahtaumasta täällä syyskuussa 2011.

Silloin ensihoitona tautiin oli lepo ja vähän iisimpi treenaus. Tämän lisäksi kaverilta sain sellaisen "hierojamöykyn", jonka sai kiinni kyynärvarteen ja möykky hieroi sitten käsivartta. Mutta ehdottomasti kaikista paras apu mun oireisiin oli, että keväällä jäin pitkille lomille ja saikulle ennen äitiyslomaa ja nyt kun en ole ollut noissa toimistohommissa, niin oireita ei juurikaan ole. Paitsi kun sormia alkaa pumppaamaan, niin jäykkyyden huomaa!

Eli minulle ei tehty hermoratatutkimusta tai ranneleikkausta, mutta vähän jännittää, että kun palaa ihan kunnolla työn touhuun, että palaako kaikki oireet jälleen takaisin? Noh, sen näkee sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti