perjantai 4. tammikuuta 2013

Ei niillä treeneillä väliä, kun on ihanat treenivaatteet!

L herätti yöllä taas vähän väliä, joten unta ei ihan hirveästi tullut yön aikana.. Noh, tankoilemaan itsenäisesti siitä huolimatta. Vähäiset unet aiheutti sen, että spinnit alkoi nopeasti oksettaan ja sen jälkeen kaikki pääalaspäintehtävät oksettivat... Höh.

Spinneistä tein tuolia, merenneitoa, palomiestä ja tämän jälkeen harjoittelin tehdä palomiehestä suoraan seisomaan nousua. Tuntui, ettei tuosta meinannut tulla mitään, mutta sain pari kertaa ihan jopa onnistumaan.

Spinnien jälkeen treenailin vähän käsillä seisontaa sekä takanojaa. Nää oli ehkä ainoot asiat, jotka jotenkin onnistui eli ei mitkään hirveän pätevät treenailut. Lopuksi huonosti menneet toukka- ja scorppariyritykset, mutta kun oli jo sellainen ällötysolo, niin jätin ne sikseen.

Ei hirveästi aikaansaannoksia tai ahaa-elämyksiä, mutta tulipahan treenattua ja haettua taas otetta tankoon parin viikon tauon jälkeen. Mutta onneksi aivan ihanat uudet tankoilushortsit piristi päivää! Kiitos isännälle <3  Ihana olla pinnallinen ja saada iloa ihanista treenivaatteista. Pinkki toppi on ostettu Stadiumin ALEista pohjoisesta, merkiltään SOC. Hupparin ostin pari kertaa käytettynä kaverilta. Pakko oli poistaa osa kuvista, kun alkoi Pläskit ahdistaan ja tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy jenkkakahvat, iyh!! :(

Lämppärivaatteet: caprit La Piruetti, huppari Me&I


uusi alesta ostettu SOC-merkkinen toppi, alempi toppi Casall, shortsit Better Bodies

Ja lopuksi vähän spagaatitreeniä




2 kommenttia:

  1. voi pläskit! mä antaisin mitä vaan että mulla olis vaan tuollaiset jenkkikset ;) ps. toiko joulupukki mitä kaikkia ihania vaatteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos :) Joulupukki toi mulle tankoilushortsit ja jumpsuitin.. Ehkä olen itse tässä joulun jälkeen enempi lahjonut itseäni uusilla treenivaatteilla ;)

      Poista