lauantai 20. huhtikuuta 2013

Sijaistusta ja retkeilyä

Torstai ja perjantai meni liikuntojen osalta vähän rentoillen. Käytiin ainoastaan vauvauinnissa ja koirien kanssa lenkeillä sekä tein kesähaasteen lihaskuntoliikkeet. Mulla vähän niksahti tiistaisella kiinteytystunnilla lonkankoukista, mutta onneksi vauvauinnissa vesilillunta auttoi ja se olikin sillä kunnossa - tosin saman jalan etureisi menikin perjantain agilitytreeneissä huonojen omien lämppien takia.. :/

Tänään mun alunperin piti mennä ilmajoogatunnille ja olisi tehnyt kyllä hyvää, mutta meidän zumba toning -tunti oli vailla ohjaajaa, niin lupauduin ohjaamaan tunnin kiinteytyksenä, kun tanssitaitoni ovat näin... 4-5 vuoden tauon jälkeen aikas ruosteessa.

Ennen Torkkariin pääsyä podin pienoista nolostelua, koska tiesin, ettei kaikille zumbaan tulevilla ole tuntimuutos tiedossa ja että rennon zumbailun ja kiinteytyksen, jossa on lihaskuntoakin, ero on aivan valtava..

Kaksi lähti ovelta pois kuullessaan tuntimuutoksista ja yksi poistui kesken tunnin, ja ajattelin, että nonnin, tämähän menee todella hyvin... :( Onneks pari tuli ihan kiittelemään tunnista, joten ei kai se sitten niin huonosti mennytkään! :D

Tänään oli kiinteytyksen jälkeen luvassa perhepäivä. Lähdettiin ruuan jälkeen kohti Äijänniemeä ja vaellettiin Äijänniemen laavulle pikkumies Manducassa. Paisteltiin makkaraa ja kahvia ja nautittiin luonnosta. Tosin jäätävä kevättuuli teki reissusta vähän kylmähkön. Onneksi ainakin Ällällä oli kunnolla vaatetta päällä. :)

Kyllä meni jo liikunnasta kantaa pari kilsaa mennen tullen umpimetsässä 9-kiloista pikkujätkää. Kyllä olo olikin sen mukainen reissun jälkeen. Olin aivan poikki ja nyt taitaa mennä ilta vaan sohvalla lötkötellessä ja valmistautuessa huomiseen combat+core -settiin :)

 Patikointia

Iloinen reppureissulainen


 Fiilistelyä ja laavulla lämmintä ylle :)



 Ja sitten vähän kuvia viikon varrelta


 Oikealla rento kotiasu


Valkoinen pörröeläin <3

2 kommenttia:

  1. Pakko tulla vuodattamaan tuosta tuurailu asiasta, kun meidän salilla näitä tapauksia on suht paljon. Mun mielestä on niin väärin, että tuurailijalle tehdään tukala olo nyrpistelemällä naamaa kun saa kuulla äkillisestä tunti vaihdoksesta. Omalla salilla tätä tullut nähtyä ja edes minun, asiakkaan mielestä se ei tunnu hyvälle. Tuuraaja on VAPAAEHTOISESTI tullut vetämään sen tunnin, eikä mielestäni hän ole oikea henkilö jolle valittaa tunti muutoksesta. Joten turha sitä yhtään nolostella, ilman sua kyseinen tunti oltais jouduttu perumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja tosi hyviä pointteja toit esille :) kiva kuulla myös asiakkaan näkökulma tuohon tuntimuutosasiaan! :)

      Poista