tiistai 16. huhtikuuta 2013

Otsikointiongelma!

Ei vaan nyt irronnut mitään repäisevää otsikkoa, ei sitten millään! :/ Tästä syystä myös blogitekstin muodostaminen on jäänyt parin päivän ajan, kun olen tätä samaa luonnosta pyörittänyt uudelleen ja uudelleen, kun otsikkoa ei ole vaan syntynyt. Ja kaiken lisäksi tämä on tällainen sekametelisoppakirjoitus, pahoitteluni!

Noh, kai se yksi teksti menee ilmankin.

Lauantaina ilmajoogan jälkeen emännöin Me&I-kutsut. Tilailin Ällälle parit housut ja yhdet pitkähihaisen paidan. Kuvailen vaatteet, kun tulevat postiin.. mikä tapahtuu ilmeisesti jo tänään tai viimeistään huomenna. Mun Me&I-esittelijä on siitä ihana, että se antaa jonkun edellisen malliston vaatteen emännälle extralahjaksi, ja minä sain ihanan fleecepaidan <3 Se on kierrätetystä materiaalista tehty ja ihan superlämmin! :)

Pidinkin sitä eilen maanantaina, kun käytiin Ällän 10kk-neuvolassa ja pyörähtämässä töissä. Aluksi minua ärsytti lähteä käymään neuvolassa, koska 1km välimatkan sijaan matkaa neuvolaan olikin 7km (korjaustöiden takia neuvolamme siirtyi keskustaan), mutta sitten keksin hyödyntää reissun ja kävin moikkaamassa työkavereitani. :)

Sunnuntaina oli perinteiset BodyCombat+Core -combo! Me like! Hiki virtasi ja illalla oli kaikkensa antanut olo. :) Olin sen verran ajoissa Ahjossa, että kerkisin kuvaamaan päivän jumppavaatetukseni. Pitää olla välillä tyttömäinen, pinkkiä siis! ;)
Ohjaajakollegani oli mun combatissa, ja ennen muay thaita kysyin, että tulisko taistelemaan kanssani, ja hänhän tuli!! Ihanaa, mikä fiilis oli taistella siinä vierekkäin! :) Ja kaikista hauskinta oli, että kollegani oli pukeutunut sattumalta myös musta-pinkki-yhdistelmään! :D Eli oli kuin sovittu juttu!


Vasemmalla: liinat Les Mills, toppi Röhnisch, shortsit Caged Steel, caprit Energetics, kengät  Nike
Keskellä: päällimmäinen toppi Röhnisch, alempi toppi H&M, huivi Mil-Tec (Varustelekasta)
Oikealla: Toppi H&M, caprit Energetics ja shortsit päällä Better Bodies



Eilen, maanantaina siis, oli Ällän 10kk neuvola. Painoa oli tullut kovasti, pituutta vähän. L painoi jo 8,83 kiloa ja pituutta oli 71,5cm. Kehitykseltään L oli aivan niin kuin pitääkin, mutta yöheräilyt herätti mietintää... Syytä ei kuitenkaan keksitty. Kokeillaan seuraavaksi refluksilääkitystä ja katsotaan taas sitten eteenpäin, mitä sitten... Ällä hurmasi sekä neuvolassa että työpaikalla kaikki hymyilemällä kaikille, hirveä flirttipoika jo pienestä! :D

Tässä päivän pukeutuminen, kerrankin muuta kuin tuulihousut!


Paita Me&I, housut Miss Sixty, kulahtanut takki Only, huivi H&M
Sudenkorento-kuva alareunassa


Iltapäivästä suunnattiin Johannalle (Pole'Set), yksityistankotunnille. Olimme Taijan kanssa esittäneet toiveita tuntia varten ja treeninä treenattiin karuselli+bumerangi-comboa, korkkiruuvia ja minä vielä treenailin scorppari-kaksonen -vaihtoa. Erityisesti korkkiruuvi sai mieleni onnelliseksi, koska en ole ennen tajunnut sitä yhtään ja nyt päässäni jokin naksahti ja liike alkoi jopa näyttää etäisesti korkkiruuvilta! :) Scorppari tuntui inhottavalta sisäreidessä, kun ei sitä ole hirveästi tullut tehtyä viime aikoina, mutta sisulla väänsin pari vaihdosta kaksosesta scorppariin ja toisin päin. (toki piti pitää intensiivinen katsekontakti jalkoihin, mutta ehkä se siitä helpottais)

Ja pikakotivisiitin jälkeen mä suuntasin koira-aktiviteetteihin ja Ällä jäi isänsä hellään hoitoon.. Tai kuulemma meno oli ollut aika villiä parin tunnin ajan... että se hellyydestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti