perjantai 5. huhtikuuta 2013

Lomatunnelmissa

Kun mies on lomalla, on itselläkin olo kuin olisi viettämässä vain lomaa :) ihana viikko, eikä se ole täysin vielä edes ohi!

Keskiviikkona ajeltiin pohjosseen ja rentouduttiin raskaan ajomatkan jälkeen. Sain ihan rauhasta lukea kirjaa, kun mies viihdytti Ällää. (Se on se etu, kun mies on pääsiäisen reissussa, niin sen jälkeen se ihan mielellään kattoo pikkumiehen perään ;) pysähdyttiin Pyhäjärven ABC:lla, mistä ostin kolme kirjaa, yhden Ällälle, Matti Rönkän dekkarin "Tappajan näköinen mies" itselleni sekä Hellapoliisin kokkikirjan, josta saa nauttia koko perhe ja ehkä vieraatkin silloin tällöin ;) Tuo Rönkän kirja tulikin jo luettua ja ihan viihdyttävä oli! :)



Keskiviikon kun lepäsi, niin eilen torstaina jo jaksoi lähteä keskipäivällä yksin suuntaamaan paikalliseen hiihtokeskukseen, missä latuja löytyi 1-18,9km asti. Valitsin 7,5km lenkin, joka menikin yllättävän kivuttomasti ja pienen juomatauon jälkeen päätin lähteä toiselle kierrokselle. Aluksi ajattelin vetäväväni 4,8 km, mutta sitten matkalla ajattelin, että kyllähän se 7,5 menee helposti toisenkin kerran ja menihän se! Ja ihanaa oli! Suksi luisti, aurinko paistoi ja ladut oli hyvin huollettu. Siis avot sanon minä <3 15 km meni, että heilahti ja parasta reissussa oli se, että sain kerrankin jonkun tavoitteen täytettyä! Tarkoitan siis sitä 50kilometrin tavoitetta ja nyt se sitten tuli ohitettua kymmenellä kilometrillä. Tuntuupa hyvälle! :)




Itse asiassa, sainhan mä tuossa jokin aika sitten täytettyä toisenkin tavoitteen eli en ostanut yhtäkään treeni- tai lastenvaatetta helmi-maaliskuussa. Tämä perjantaipäivä aloitettiin juhlistamalla sitä käymällä shoppailemassa Ällän kanssa. Yritin löytää Ällälle uuden uikkarin ja välikausihaalarin. Haalarit jäivät kauppaan, mutta suloinen pikku-uikkari lähti matkaan kera muutaman kivan topin. Erikoista oli, että poistuin Stadiumista täysin tyhjin käsin ja nuo ostamani topit olivat H&M:ltä ja Vero Modasta! Aluksi jo säikähdin menneeni rikki ostolakon aikana, mutta onneksi tilanne korjaantui ;P

 Vero Modasta matkaan tarttui neonkeltaisen väriset
Pieces-merkkinen pipo ja Vero Moda -merkkinen toppi - tietenkin jumppiin! ;)

 Seuraavat topit lähti matkaan H&M:ltä ja mun mielestä tosi kivannäköisiä oli! 
Kivannäköisiä myös yhdessä käytettyinä :)


Vasemmalla alustoppi ja oikealla ylläolevat topit päällekäin :)
 

KappAhlista pikkumiehelle uudet, söpöt uikkarit <3

 
Kuvat lisätty jälkikäteen, kun käytin mulle täysin vierasta vehjettä Ipadia, niin kuvanlisäys ei onnistunut tältä "ei tekniikan ihmelapselta".. Ja muutenkin kirjoitusvirheitä saattaa olla vaikka millä mitalla, kun tämä ehdottelee sanoja itsekseen, kuten uikkarin kohdalla tarjosi sanaa Unkari??? :O

Mutta yritän tässä illan aikana saada kuvia tekstiin, nii ei ois niin tylsä. Katsotaan, onnistunko? :)

lisätty myöhemmin, jei - onnistui, mutta läppäriltä :D

Laitoinpa sitten vielä pari lomafiiliskuvaa

pieni räkänenä <3 (paita Polarn o Pyret)
Royal Canin -putkesta iloa! (puku Me&I)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti