maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sunnuntain iloja

Sunnuntaiaamu aloitettiin suuntaamalla Jyväskylän kaupungin toiselle puolelle. Monitoimitalolla järjestettiin lasten liikuntatapahtuma Peuhula. Yllättävän huonosti oli tapahtumaa mainostettu, sillä sain itse kuulla tapahtumasta kaverilta samana viikonloppuna.

Aluksi vähän jännitti, että voiko tuollaisen pikkupiltin kanssa edes tehdä siellä mitään, mutta Ällä kyllä nautti siellä koko rahan edestä (3e)! :D Se konttaili siellä hirveellä raivolla eteenpäin muiden lasten juostessa sen vieressä :) Ällästä selkeesti näki, míten se nautti meiningistä! :) Vähän vanhemmille lapsille tuo tapahtuma on kyllä aivan huippu ja uskon, että Älläkin saa marraskuussa järjestettävästä tapahtumasta paljon enemmän irti kuin tällä kertaa.

Jos itse olisin n. 9-10-vuotias lapsi, niin tuolla huipuinta varmasti olisi itselle ollut parkour-temppurata ja telinevoimistelupuoli. :) Mutta niin kuin yksi kaverinikin siellä tokaisi, niin samaa harmistelen minä: Miksei mun lapsuudessa ollut tuollaisia!! :/


Kun lapsi oli aamusta päässyt peuhaamaan liikuntatapahtumassa, pääsin minä päivällä pauhaamaan Bodycombatin ja coren parissa! Bodycombatiin oli ihan kivasti saapunut porukkaa taistelemaan kauniista säästä huolimatta, jee :) Core kun ei sitten viehättänyt ihmisiä kauniina ja lämpimänä kevätpäivänä. Mutta hyvät ja raskaat saatiin kunnialla läpi. En tajua, miten tuo Bodycombat55 on vaan mulle joka kerta niin TÖRKEEN raskas!

Mitä mieltä te muut BC-tunnilla käyvät ootte? Onko se teistä raskas, vai kuvittelenko mä vaan???



Ostin tuossa perjantaina Tokmannilta uuden Atom-merkkisen juomapullon ja tykkäsin erityisesti combatissa tuosta. Syystä että siitä sai juotua nopeasti enemmän. Hintaa pullolla oli vain 2,99e ja pullon sisäputkilon saa työnnettyä pakastimeen kuumaa kesäpäivää odottamaan :)

Tykkäsin, ja värikin on aikas kiva! ;)




Illalla setin jälkeen suuntasin (noloa myöntää) pitserian kautta kotiin! :D Ei ehkä parasta treeniruokaa, mutta kyllä maistui. Noloo kertoo kuntoilublogissa tällaisia paljastuksia :D

Tässä vielä muutamat kuvat sunnuntain iloitteluista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti