lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lazy Friday - Busy Saturday

Otsikko kuulosti paremmalta englanniksi kuin suomeksi, joten ei muu auttanut :D

Torstaina käytiin jälleen Taijan kanssa Johannan opeissa Viitaniemessä. Lämppään oli hyvä yhdistää kesähaaste-liikkeet. Pyörähdyksenä oli joku suicide-niminen pyörähdys tai jotain sinne päin :D Noh, keksin, että mistä se johtuikin treenatessani sitä. Eli pyörähdyksessä nostettiin ja käännettin vartalo selkämeno suuntaan samalla vieden sisäjalan polvitaive tankoon. Mistä päästiinkin kaksoseen ja siitä sitten vaihto scorpiooniin.. Suicide-nimi taitaa johtua siitä, että sitä ei kannata viedä loppuun asti pitkät housut jalassa.. - testattu juttu :D

Siitä sitten lähdin treenaan scorpioni-scorpioni (eli puolelta toiselle treenausta) -vaihtoa, erilaista scorpparivariaatiota ja suoraan perhoseen nousua.. Oli muuten pikkaisen kipeet kädet seuraavana päivänä!

Torstaina vielä illasta lilluttelemaan vauvauintiin, me like! :)

Tänään testissä uudet, keltaiset liinat - toimi! ;)
Perjantain ohjelmistoon kuului shoppailu, laiskottelu, herkuttelu ja lepoilu. Kävin Ällän kanssa kiertelemässä Jyväskylän keskustassa. Mukaan tarttui pinkki Better Bodies -toppi, vaaleanpunainen huivi (merkiltään Bijou Brigitte) ja mintun vihreät juoksushortsit H&M:ltä.

Shoppailukierroksen jälkeen mentiin miehen kanssa syömään Sakura Kawaan (kiinalaiseen) ja nautiskelin Kong po -kanaa <3 Illalla vähän agilitytreeniä koirille, eli siinäpä melkein päivän aktiviteetit :D
Loppu perjantai-ilta tulikin löhöttyä sohvalla ja herkuteltuakin pikkuisen.. En tehnyt edes kesähaasteen liikkeitä vaan säästin ne tälle päivälle. Ihanaa joskus vaan olla!

Tänään ei ollakaan oltu olemalla juurikaan..!

Aamusta avaamaan kympiltä Vivianin oven ja puol 11 starttasi vetämäni Bodycombat. Oli jo kävellessä parkkihallista Torikeskukseen sykkeet aika korkeella... Noi aamutunnit ei oo vaan mun juttuni :D
Tunnin jälkeen vedin kesähaaste-liikkeet eli 20+20 / liike = 160 liikettä! :D Ihan mukavasti tuntui tuolleen BC:n jälkeen tehtynä!

Kotona vielä innostuin kokeilemaan leuanvetoja ja niitä menikin vastaotteella jo 5 putkeen!!!! Jei!
Ja sitten taas menoks, koirajuttuihin. Nyt iltashow käyntiin - adios! Loppuun vielä kuvia mun uusista tämän viikon shoppailuista (+Me&I-vaatteet :)

 Viimeinen kuva kuvastaa tätä helppoutta kuvatessa vaatteita ;)



Huomenna sitten lisää Bodycombatia elämään, kun on omien tuntien vuoro :)

2 kommenttia: