keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Purrari valloitettu!

Eilen lähdettiin koirien ja Ällän kanssa valtaamaan läheinen pururata. Minulle ei tulisi mieleenkään mennä kävellen hoidetulle hiihtoladulle koirien ja rattaiden kanssa, mutta kun latupohjasta näki, ettei sitä oltu ainakaan viikkoon ajettu, niin tein ratkaisun ja lähdin päättäväisesti kävelemään purrarille ;)

Koirista erityisesti näki sen ilon, kun pääsi kävelemään vähän erilaista reittiä kuin yleensä! :)

Tulihan meitä vastaan tällainen "lajilleen omistautunut" harrastajakin, joka vielä urhoollisesti hiihti, vaikka paikkapaikoin hiekka paistoi jo lumen läpi. Oli aivan pakko kysyä tältä vanhemmalta mieshenkilöltä hymyssä suin, että "Vieläkö se luistaa?" :D Ja vastaus oli, että "luistaa luistaa, tosin vähän märkäähän tämä alkaa jo olemaan" :P

Ihanaa, kun jatkossa pääsee purrarille Chariottien kanssa lenkkeileen, niin kaikki on tyytyväisiä! :)

Eilen oli kyllä huippukaunis päivä auringonpaisteineen, joten lumet sulivat kohisten. Ja niin vain kävi, että meidän terassikin paljastui lumen alta kokonaisuudessaan :) Mies putsasi pahimmista lioista laudoituksen ja itse vielä jokin päivä pesen mäntysuovalla, niin sitten pääsee pikkumies konttaileen takapihalle :)

Ällän pipo Me&I, haalari Travalle Riemu
äidin pipo Me&I, huppari Northbrook,
 takki Torstai, tuulihousut SOC

Illalla sitten suuntasin ohjaamaan kiinteytys-tunnin. Meillä Kuntomaailmalla starttaa kohta puolin jälleen kesäkisa, niin pukeutuminen oli sen mukaista ;) Mutta olipas kyllä kiva vetää kiinteytystä, oon ihan alkanut olemaan sinut vähän kevyemmänkin treenin kanssa! Kun parin vuoden ajan mulla on ollut ajatusmaailma, että täysiä tehdään. :)

Kesäkissapaita.. eikä kun kesäkisapaita päälle ja menoks! :)
Tällä viikolla kesähaasteeseen on kuulunut 10 vatsa- ja selkäliikettä sekä 10 punnerrusta ja kyykkyä. Maanantaina suoritin ne tankoilun lämmittelyn yhteydessä, eilen kiinteytystunnin jälkeen. Tämän päivän liikkeet odottaa vielä tekijäänsä, eli ei muuta kuin tekemään ne! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti