lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kesäkuntoon, pvä 2

Otinpa tämän päivän liikkeet videolle. Ihan hauska katsoa muutenkin omaa tekniikkaa "ulkoa päin". Vatsoissa huomasin ekalla toistolla jalkojen nousevan, eli en keskittynyt liikkeeseen tarpeeksi! :/ Älkää siis naulitko minua! :D



Ohjeet kopioitu Facebook-ryhmästä:


Punnerrus

Punnerruksen voi tehdä myös polvet maassa. Puunnerruksessa tarkoituksena olisi että vain rinta osuu maahan. jännittää keskivartalo tiukaksi. Voit vaihdella käsien paikkaa leveältä kapeemmaksi haasteen aikana. Leveä asento ottaa enemmän rintalihakseen ja kapeampi ojentajaan. Pitämällä käsiä hiukan alempana suhteessa vartaloon eli lantioon päin, liike on raskaampi, mutta kuormittaa vähemmän olkapäitä. Tee punnerrukset mahdollisimman puhtaina, pidä siis tarvittaessa taukoja menemällä polvilleen.

Vatsaliike

Pidä koko ajan jalkapohjat vastakkain. Ala-asennossa kädet osuu maahan pään takana ja yläasennossa nouset tarpeeksi ylös ja kädet osuu varpaisiin. Alhaalta lähdettäessä käsillä saa ja pitää ottaa vauhtia. Selän alle voit laittaa tueksi abmatin tai tyynyn.

Selkäliike

Pidä ala-asennossa 1-2 sekunnin tauko, jolloin rentoutat selän lihakset.  Ylhäällä venytä käsiä ja jalkoja piiiiitkälle. 

Kyykky

Jalat hartijoiden leveydelle, jalkaterät voivat olla 0-15% ulospäin. Kun lähdet alaspäin, niin ensin lantio taakse ja sitten vasta alaspäin. Polvet eivät saisi mennä varpaiden etupuolelle ja ala-asennossa pitäisi pystyä heiluttelemaan varpaita, paino siis kantapäillä. Lisäksi paina polvia sivulle päin etteivät ne leikkaa sisään. Näin toimimalla polvien rasitus vähenee. Ylhäälle tullessa muista lantion ojennus! Käsien liikkeillä voit tasapainoittaa liikettä.


Jos kuuntelee videoo tarkkaan, niin kuulee kuinka mun polvi naksuu! :O Tarkoitus on hommata MSM:ää, jotta nivelet sais vähän voitelua! :)

Huivi Buff, huppari Northbrook, caprit Me&I, sukat Nike


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti