keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

AerialYin -tunti testauksessa

Kävin tänään testaamassa Pranayogan PranaAir-studiolla uutuus-tuntia AerialYiniä. Yin-tunnilla pyritään rentouttamaan kohdealua pitkillä rauhallisilla venytyksillä. Yin-joogamuoto lisää erityisesti selän ja nivelten liikkuvuutta.

Apuna käytettiin samaa keinua kuin ilmajoogatunnillakin. Hauskaa tässä tunnissa oli se, että yleensä kun yritän venytellä erityisesti lonkankoukistajia tai pakaroita, niin se kiristävä tunne on aivan sietämätön jo pienessäkin venytyksessä. Noh, nyt keinua apuna käyttäen venytys tuntui ihan jopa mukavalta! :O Musta tuntuu, että venyttely ei oo tuntunut viimeiseen 5 vuoteen mukavalta :D

Pikkuisen oli hakemista kankaan paikalla, kun meinasi välillä olla turhan tiiviisti kainalossa, jolloin kädet meinasi puutua, mutta sekin korjaantui, kun vähän mallaili kangasta paremmin. :)

Selkä tuntuu näin illasta aika jännälle. Tunnin vetänyt Clare kertoikin, että näin saattaa käydä, kun tehtiin invertoinnista pitempi riipunta, niin painovoima vaikuttaa vastaisesti selkärankaan ja saattaa tuntua jännältä myöhemmin.


Tunnin jälkeen oli kyllä ylirento olo, ja laahustin parkkihalliin hakemaan autoa. Olisi voinut jäädä vain sinne PranaAir-studiolle pötköttelemään. Eli ilmeisesti toimi? :D

Innostuin tuosta Yin-joogamuodosta sen verta, että mulla on nyt varattuna HotYin-tunti parin viikon päähän :)


Piti muuten mainita siitä kankaasta sen verta, että se on laskuvarjokankaanakin käytettyä kangasta ja kestää yli 400kg massaa! Eli ei ihan heti löydy asiakasta, jota nuo kankaat ei kestäisi. Aika hurjaa! Kerkisin lauantaina ilmajoogatunnilla asiaa jo pohtimaankin jossain vaiheessa, ja oli ihanaa, kun asia mulle selkisi :D

Lauantaina sitten jälleen aerialyoga <3 :)



Piti jo varmistaa, että käyhän tuonne Smartumin liikuntasetelit, että voi jossain vaiheessa jatkaa tätä kivaa lajia!! :) Kyllä ehdottomasti aion hyödyntää liikuntaseteleitäni tähän palveluun.

Namaste

5 kommenttia:

  1. Tarviiko tuonne ilmajoogaan mukaan jotain erityistä? Olen miettinyt, että tuota pitäisi kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vettä ja t-paita/pitkähihainen paita :) Housujen mitalla ei väliä! Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan (ps. tulossa aiheeseen sopiva arvonta lähiaikoina ;)

      Poista
    2. Ei tarvii joogamattoa tms?

      Täytyypä katsoa kalenterista, koska pääsen testaamaan.

      Poista
    3. Tutustumistarjoukseen kuuluu joogamatto :)

      Poista