torstai 1. marraskuuta 2012

Happibaarista energiaa päivään

Olin keskiviikkona päämallina kaverillani Merjalla, jolla olikin samalla viimeinen koulu- ja näyttöpäivä. Merja teki minulle juhlakampauksen ja -meikin. Herätyskello soi 6.15 eli erittäin aikaisin meille, mutta ihan hyvin päästiin ylös sängystä, kiitos hyvin nukkuneen L:n! :)

Vähän ennen puoltapäivää Merja oli luonut mulle ihanan kampauksen ja juhlameikin! Oli ihanaa, kun näytti yhden päivän kauniilta verrattuna siihen, että yleensä kuljen jotkut collarit jalassa, hiukset nutturalla ja naama kalpeana kuin maitovalas! :D Kaiken lisäksi pääsi kauniilla kampauksella ja meikillä juhlistamaan veljen perheen uudistetun lastenhuoneen avajaisia! :D

Seuraavat kuvat, kampaus ja meikki Merja Lindell (Kauneus- ja Hiushoitola Maarit)
Saarijärveltä ajeltuani pysähdyin Hirvaskankaan Spektri-kauppakeskuksen Pentik-liikkeestä, josta mukaan lähti tällainen ihana poropiparkakkumuotti. Kuukauden päästä leivotaan Ällän kanssa pipareita! <3Torstaina aamupäivällä suunnattiin Ällän kanssa juhlistamaan Kauneus- ja Hiushoitola Maaritin avajaisia Jyväskylän keskustassa. Kyseisestä paikasta on mahdollista saada vähän harvinaisempaa hoitomuotoa eli happea. Paikasta löytyy siis happibaari (kuvan liitän juttuun myöhemmin, mutta myös googlettamalla löytyy kuvia, jos haluaa tietää, mistä kyse). Noh, mistä happibaarissa oli kyse??

Happibaarista saa 80% happea headsetin kautta. Kauneus- ja Hiushoitola Maaritin happibaarista on saatavilla puhtaan hapen lisäksi kolmea "hajuhappea", joilla rentouttava, virkistä ja nenää avaava vaikutus. Raskaana oleville suositellaan näistä puhdasta. Itse testasin Eucalyptusta, jolla oli tukkoisuutta avaava vaikutus. Hoito kyseisessä paikassa kestää kerrallaan 10minuuttia ja hoidossa voi käydä viikossa 3-4 kertaa. Yliannostuksen vaaraa ei kuulemma ole, koska headsetin ja nenän välille jää pieni aukko, mistä osa karkaa ilmaan. Happi sopii hoitomuodoksi esim. mikreenipotilaille. Hapella on mm. aineenvaihduntaa nopeuttava vaikutus.

Lopuksi sain vielä avajaistarjouksena ilmaisen pikamanikyyrin, josta jäi kylläkin lakkaus väliin, kun L oli vähän turhankin innokas työntämään omiakin käsiä sinne lakkaukseen :D

Happibaarista voi lukea lisää ellit.fi -sivustolta: KLIK.

Nyt ei muuta kuin testaamaan  happibaaria! Kerrankin pääsee lähtee baarista ilman seuraavan päivän pääkipua ;)

________________________________________


Torstaipäivään kuului kauneustouhujen lisäksi salitreeniä ja vauvauintia. Kuntomaailman Ahjokeskuksessa tuli Ällän kanssa tehtyä perussuuret lihakset läpi: Levee syväkyykky, maastaveto ja sotilaspenkkipunnerrus. Tuon pikkukaverin kanssa salille meno on suht helppoa, kun herra ei oo pääsääntöisesti moksiskaan, kunhan äipän treeni ei kestä liian kauaa ;) Eli jokainen minuutti on tehtävä tehokkaasti töitä! Pikkumies tyytyväisenä istui turvakaukalossa katsellen ympärilleen ja leikkien leluillaan. Vanhempi mieskin kehui, miten hienosti L viihtyi salilla, johon vastasin, että kolmeviikkoisesta asti on salilla käynyt, niin tuttua juttua! :)

Mutta jos aikaa on vähän, niin ehdottomasti nuo kolme liikettä on hyvä setti! Tuntui kyllä pakaroissa, reisissä ja rintalihaksissa tänään perjantaiaamuna.

Illalla sitten oli ensimmäinen kerta meidän omassa vauvauintiryhmässä uimakoulu Pikku Joutsenessa. Altaassa oli aluksi vedenalainen musiikki päällä, mikä oli L:n mielestä hirveän hauskaa! Lisäksi altaassa olleet pallot ja valot oli mielenkiintoisia. :) Muutama laulu luritettiin ja käytiin pari-kolme uimaotetta läpi ja käytiin sukellusrefleksiä läpi kannulla kaataen vettä. L:n reagointi oli kuulemma hyvin pientä, niin ensi kerralla aloitellaan harjoittelemaan sukelluksia! Ja kohta uimakoululla on kuvaukset! Jee, sitä odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti