maanantai 5. marraskuuta 2012

Kyllä herkuttelukin on silloin tällöin sallittua!

Mä oon itse sitä mieltä, että kyllä herkuttelu kuuluu elämään, kunhan sitä tekee kohtuudella, eikä ihan joka päivä ja koko aikaa :)

Palaan herkkuihin aivan kohta, mutta sitä ennen siirrytään vähän menneeseen aikaan:

Sunnuntaina vedin jälleen aamutuimaan Bodycombatin. Nyt on n. 1kk jäljellä tätä ohjelmaa, ennen kuin se taas vaihtuu. Sinänsä tuntuu vähän hölmöltä opetella ohjelma ehkä n. 5 kerran takia... mutta eihän sille mitään voi, kun äippälomalla ei saa ohjata kuin sunnuntaisin... :(

Tunti sujui mielestäni ihan ookoosti, ja vaikka raskashan se edelleenkin oli, niin tuntui, että paremmin sitä jaksaa joka kerta! :) Eli jotain kehitystä on tapahtunut ;) Loppusunnuntai sujuikin sitten leipoessa ja siivotessa!

Tänäaamuna oli pitkästä aikaa vauvajooga! Oli aivan superihanaa, rentouttavaa ja samalla virkistävää :) Sali oli täynnä äitejä ja vauvoja ja iloista ja välillä vähän kiukkuistakin ääntä :) L on muuttunut selkeästi actionmaniksi, sillä ei meinaa enää viihtyä paikallaan, vaan jotain pitää koko ajan tehdä :P Ohjaaja Marikin huomasi, miten L on kehittynyt tässä tauon aikana, mutta niinhän se kyllä onkin :) Ainoastaan aurinkotervehdyksistä ei meinannut tulla yhtään mitään, kun herra päätti, ettei jää yksin patjalle makaamaan.. Muuten liikkeet onnistui pojan tuijottaessa peilistä itseään tai salissa olleita muita vauvoja.. :)

Tämän aamun vauvajooga-asustus näytti tältä:

Lyhythihainen ja -punttinen sirkushaalari Me&I, sukat Me&I (äidin vaatteista ei kerinnyt ottamaan kuvia)
Herra Flirtti, matkalla joogaan! Puku CupCake, pipo Me&I
Aamuisen pikkuisen joogahetken jälkeen päivä on ollut yhtä huisketta! Leivontaa, Ällän syöttämistä (soseiden syömiseen menee muuten yllättävän kauan aikaa!) ja koirien lenkkeilyttämistä. Eli se siitä rentoutumisesta ;)

Illan kruunasi Me&I- sekä Tupperware-kutsut kera monen ystäväni! <3 Tykkään pitää kutsuja, koska silloin saa erittäin hyvän syyn kutsua tupa täyteen ihanaisia naisia ja leipoa kaikkia uusia herkkuja! :) Herkutella pitää, sanon minä! Toki tietenkin kohtuudella, mutta jos elää pelkillä kuivilla eväillä, niin on semmoinenkin elämä melko tylsää, joten oma mielipiteeni on, että kohtuudella saa syödä hyvää silloin tällöin! :)

Tämän päivän herkut näyttivät tältä:

Hellapoliisin broileripiirakka

Kinuskikissan pikkusiskon sipulipiirakka

Kinuskikissan daim-suklaamuffinssit

Kuningatar-piimähyydykekakku
 Kuningatar-piimähyydykakku on muokattu Kotikokki.netin piimähyydykekakun ohjeesta:

Pohja: 200g Digestive-keksejä
           100g voita
Täyte: 2dl Valion kuningatarrahkaa
           4,5dl rasvatonta piimää
           1,5dl sokeria
           2tl vaniljasokeria
           6 liivatelehteä
Päälle: kuningatarpilttiä

Ehdottomasti voin suositella piirakoita ja muffinssiohjetta! NAM!

Muistakaa herkutella, mutta kohtuudella! ;)


2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa, vinkit tuli just sopivasti! Mulle on tulossa naisia kylään torstaina ja just mietin mitä leipois. Noita muffinsseja ainakin! Oliko toi broilerpiirakka hyvää? Jos tekis sen suolaiseksi. :)

    Sä oot niin reipas! Vau!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noista kahdesta suolaisesta piirakasta sipulipiirakka oli selkeesti parempaa (tosin laitoin ihan vähän vähemmän juustoja kuin piti) Broileripiirakka oli ihan hyvää, mutta ehkä kokeilisin seuraavalla kerralla erilaista pohjaa :)

      Poista