keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pitoa ja näkyvyyttä


Posti toi minulle parhaan "kirjeen" pitkiin aikoihin. Kyseessä oli Intersportin 30% alennuskuponki yhdestä vaatteesta tai kengistä. Mulla on pitkään ollut haaveena talvikengät, joilla pysyisi pystyssä liukkaallakin kelillä, mutta en ole raaskinut käydä ostamassa. 


Nyt kun sain mun kuponkini, oli pakko mennä katsomaan tarjontaa, ja koska kaverini ovat kehuneet Icebugeja, niin pakkohan ne Icebugit oli käytävä kokeilemassa jalkaan. 

Myyjä oli opetellut kaikki hienot fraasit kengistä ja keksi jokaiseen vaikeaan kysymykseeni positiivisen vastauksen: Nastojen ei pitäisi irrota, kengät pitää tuulta ja vettä, niillä on hyvä juosta, koska nastat ovat niin matalat, kengillä voi mennä sekä maastoon, asfaltille että kauppaan.

Icebugin kotisivuilla kengistä kerrotaan näin:

"Heros Bugrip:ssa yhdistyy pehmeä ja joustava välipohja sekä hyvä kannan ja jalkaholvin kiertojäykkyys. Jalkaholvin rakenne ja pronaatiotuki auttavat ohjaamaan juoksijan askeleen neutraalisti eteenpäin. 

Kestävien hiiliteräsnastojen dynaamisen toimivuuden ansioista kenkää voi hyvin käyttää pitkissä asfalttiijuoksuissa, kun matkalla on liukkaat ja jäiset olosuhteet.

Hyvin vettähylkivät pintamateriaalit ja kiinteä iltti pitävät jalat kuivina kosteissakin olosuhteissa."
Eli ei muuta kuin testiin Icebug Heros-L Bugrip. Kerron sitten testien jälkeen, millainen ostos oli! :)





Mukaan tarttui myös Pro Touch -merkkinen kevyt heijastinliivi. Kivantuntuinen ja -oloinen.


Tähän päivään kuului vähän lettukestejä ja koiran osteopaattia. Milloinkohan sitä itse kerkiäisi/pääsisi osteopaatille tai edes hierontaan?? :D

Osteopaatista väsynyt fifi

Lettukestit naapurin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti