tiistai 6. marraskuuta 2012

Kuulailulla kuntoon

Mikä on kahvakuula? Kahvakuula on pyöreä metallipallo, jossa on pyöreä kahva. Kahvakuulalla voi treenata monipuolisesti koko kehoa, vain mielikuvitus on rajana! Kahvakuulailu sopii sekä miehille että naisille.
Kahvakuulia on erikokoisia, joten jokaiselle löytyy sopiva treeniväline.


Kunnokas tarjoaa Jyväskylässä Tikan koulun hiekkakentällä tiistaisin klo 18 kahvakuulailua ja tänään oli eka kerta. Minäkin tietenkin menin kokeilemaan ja olihan se kokeilemisen arvoista! ;) Kädet on nyt väsyneet ja on vähän sellainen nuutunut ja raukea olo, kun sai aika kokonaisvaltaisen treenin yhden tunnin aikana :) Näin aloittelijalle treeni ottaa erityisesti "kippari-kalle"-lihakseen, mutta selkeästi vähemmän kuin treenatessa pari viikkoa sitten kahdestaan Marin kanssa.

Tekniikan kanssa oli vielä hakemista heilautuksissa, mutta lantion käyttö alkoi löytyä ja olihan sitä pakko heti testata 24kilon kuulaa! :D

Kahden- ja yhden käden heilautuksia, kahvakuulakävelyä, pään ympäri pyörittämistä, kulmasoutua tasapainotteluun yhdistettynä, pystysoutua ym. Lopuksi sitten reviteltiin paiskomalla kuulia, mitä ei voikaan tehdä sisätunneilla. Noi paiskomiset on juuri mun makuun, kun saa purkaa kaikki agret ;D

Pitävät hanskat olisi ollut ihan kiva olla mukana, kun nakkien nahkat oli vähän kovilla ja välillä kylmissään eli esim jotkut pitävät työhanskat tai ihan perus nahkahanskat vois olla tähän hyvät :)

5 kerran kortti 27e / 6e kerta eli ei ole kallis harrastus, jos yhtään laji kiinnostaa - ja miksei kiinnostaisi, kun se sopii kaiken kuntoisille ja tasoisille :)

Ehdottomasti tämä kannattaa testata! Paljon hauskempaa kuin sisällä kuulailu :)


Kunnokas-yrityksellä on kuulia, mistä valita :)
Illan treenivaatetus: Takki Acode Summit, housut North Ice, kengät Salomon ja kahvakuula 24kg! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti