maanantai 19. marraskuuta 2012

Spurttailua koirakisoissa

Vauvauinnissa tapahtunutta

Torstaina oli jälleen aika käydä Ällän kanssa vauvauinnissa. L oli kovin väsynyt huonosti nukutuista yöunista jo ennen uintiin lähtöä, joten avaimet onnistuneelle uintikerralle oli jo käsissä :( Noooh, suurimman osan L uiskenteli tyytyväisenä ja oli kovin eläväinen ja vielä ekat kaksi sukellustakin meni hyvin. Sitten L hermostui, kun häneltä otettiin sormi pois suusta, minkä jälkeen loppuaika meni vähän vähemmän iloisena.. Allas oli vielä aika täynnä, kun vanhemmille uimareille oli vedenalaiset kuvaukset, joten ehkä sekin vähän häiritsi pikkumiestä.. Katotaan miten ens kerralla eli ensi viikolla jälleen! :)

Koirantäyteinen viikonloppu

Pakkohan se on mainita tämäkin, kun viikonlopun aikana tuli juostua 5 starttia agilitykisoissa. Niin kuin olen tainnut ennenkin mainita, niin kyllä tuo menee ihan urheilusta. Itse ainakin annan täyden panostuksen koirilleni radalla, niin kyllä tuollaisen viikonlopun rupeaman jälkeen hapetti jo vähän reisiä :) Tietenkin päiviin kuuluu lämmittely- ja jäähdyttelylenkit, niin liikuttua tulee siinäkin.

Lauantain palautteluruokana vedettiin isännän kanssa kunnon setit Sakura Gawan menulta. Nams! Suosittelen paikan ruokaa! Erityisesti kiinalainen ruoka on siellä hyvää ja sitä on riittävästi :)


Kuva Katja Patrikainen, 8.9.2012 Laukaalla Mila-koirani

Illalla kävin itsekseni tekemässä vielä kevyen puolen tunnin hölkkälenkin purrarilla. Syketasoltaan lenkki pysyi peruskunnon puolella eli hyvin hyvin kevyestä tahdista oli kyse. Ideana oli vain saada vähän kertyneitä maitohappoja vähän aukeemaan. Lenkin jälkeen jopa VENYTTELIN hetken! :O :D Hauskinta tuossa lenkissä oli, että illan lenkki oli kuin kävelyllä olisi käynyt, kun taas n. 4,5kk sitten tein saman lenkin samassa vauhdissa ja tuntui, että kuolen!! :D Eli kehitystä on tapahtunut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti