perjantai 23. marraskuuta 2012

Vauvailupäivä

Ällän ollessa vain kerran vauva, pitää kokea kaikki vauva-alkuiset tekemiset :D Eilen testivuorossa oli VAUVAkino!

Vauvakinossa esitettiin elokuva Le Chef.

Odotuksia kyseistä kokemusta kohtaan ei juurikaan ollut ja olin varautunut siihen, ettei elokuvan katsomisesta tule yhtikäs mitään vauvojen huutaessa, valojen ollessa päällä ja elokuvaäänien ollessa hiljaiset... Elokuvasta puhumattakaan! Olin kuitenkin päättänyt, että otan leffakokemuksen huumorilla kävi, miten kävi!

Saliin oli kerääntynyt varmaan 20-30 henkilöä vauvoineen/ilman seuraamaan elokuvaa. Porukka oli levittäytynyt ympäri salia ja pitkin leffaa sieltä täältä kuului vaimeaa ja välillä kovempaa vauvojen kiljahtelua, höpötystä ja itkua. L oli siihen nähden, mitä oltiin nukuttu yöllä, melko rauhallinen ja tyytyväinen. Päikkäriaikaan sijoittunut elokuva ei ehkä ollut paras meidän päikkäreitä ajatellen, mutta sai herra lopulta nukuttua edes vähän.. olisi vain pitänyt päästä katselemaan elokuvaa tai muita vauvoja!

Valot ja "hiljaiset" elokuvaäänet eivät hirveästi häirinneet itse elokuvan katselua, mutta en voisi kuvitella meneväni katsomaan esim. Bondin Skyfallia samoissa olosuhteissa.. Elokuva itsessään oli ihan hauska hömppäkomedia, ja tuohon vauvakinoon ihan ookoo.. Mitä nyt ranskankielinen ja meni täysin ohi, jos ei kerinnyt katsoa tekstitystä. Ei kuitenkaan sellainen, mitä nyt normaalisti menisi elokuviin katsomaan.. Vauvakinon jälkeen äippäkaverin kanssa syömään kiinalaiseen lounasta.
Vauvakinoon pukeuduttiin Me&I siilijumpsuittiin

Nooh, ihan hauska idea ja luultavasti voisin mennä toistekin vauvakinoilemaan :)

Lahjaksi Piltti-kassi ja piltti siitä hyvästä, että mentiin  elokuviin


Illalla oli sitten vuorossa vauvauinti. Isäntä oli sen verran väsynyt, ettei jaksanut lähteä mukaan, joten menimme Ällän kanssa kahdestaan ja jo hyvissä ajoin. Ajattelin, että kiertelen autolla kauempaa, että L kerkiäis ottamaan pienet päikkärit autossa ja jaksaisi polskia. Uintipaikan parkkipaikalla huomasin, että uintivehkeet oli jäänyt kotiin eteiseen ja ei kun kiireellä niitä hakemaan. Mulla on selkeesti joku imetysdementia tai synnytyksen jälkeinen muistinmenetys, sillä joka päivä unohtuu jotain! Tai sitten väsymys alkaa vaikuttamaan?

Vauvauinnissa oli sekä mulla että Ällällä hauskaa. Erityisesti selkäuinti oli kivaa Ällän mielestä! Sukelluksetkin pisti tällä kertaa naurattamaan, joten mukava uintikerta oli :) Vielä loppulaulunkin aikaan jatkui polskiminen jaloilla, eikä herra ois malttanut poistua altaasta, mutta onneksi tuo kaveri on vielä tuollainen matkakokoinen ja helppo kuljettaa pois paikalta :D

Uneton yö, väsynyt äiti, mutta kyllä tuon pikkuäijän tekemisistä saa niin paljon energiaa päivään! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti