torstai 15. marraskuuta 2012

Vauvanvaateholisti?

"Ei vaan pystynyt olemaan ostamatta, kun ne oli niiin suloisia" "Ne olisi voinut loppua kesken" jnejne... :D

Jälleen tuli tilattua Me&I:lta vaatteita Ällälle.. nooh, onhan niillä ihan hyvä jälleenmyyntiarvo, mutta kyllä sitä rahaa vähän pitäisi säästää, jos aikoo jäädä hoitovapaalle äippäloman jälkeen... Noh, mutta enhän minä malttanut olla taaskaan ostamatta :D

Tällaisia postipoika toi tällä kertaa

omenapyllyhaaremit
housut edestä
siilipipo
paloautopaita
Ja minun käyttöön tuli nämä ihanat velouriset yogapantsit, jotka oli emännänlahja.. valitettavasti Ällälle tarkoitettu siilipipo päätyi äopän käyttöön, koska sopi niin hienosti uusiin housuihin! ;D Ihan parhaat housut, kun menee koti- ja vierashousuina, lenkillä ja rauhallisemmissa jumpissa :)




Ja vielä extrana ihanat keittiöpyyheet :)



JUOKSUA

Tulihan sitä eilen jotain hyödyllistäkin tehtyä kuin vain ihasteltua uusia vaatteita :D Kävin juoksemassa! Ja ihan yksin! Vähän tuon pikkumiehen huonosti nukutut yöt rokottaa palautumista treeneistä, mutta juoksu kulki ihan hyvin. Irtohiekka jännitti erityisesti pitkissä alamäissä, jolloin polvissa alkoi tuntua.. On se kumma, kun tulee ekat liukkaat, niin teillä on jo yyterin hiekkarannan verran tavaraa! No, sille ei voi nyt mitään.. vaan pitää nauttia leudoista ilmoista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti