keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tangolla taiteilua

Ostin Citydealin kautta Ready Set Pole -tankotanssistudiolle 5 kerran lahjakortin ja eilen tiistaina 30.pvä pääsin vihdosta viimein tutustumaan paikkaan. Viimeisestä tankoilusta oli kertynyt aikaa jo vuoden ja kolme-neljä kuukautta, eli reippaasti!! Tämä tauko siis johtui pääsääntöisesti siitä, ettei raskaana ollessa suositella lajia. Raskaana ollessa nivelet löystyy, mikä voi aiheuttaa tankoilussa vammoja nivelille ja onhan lajissa aina putoamisen vaara, joka on sikiölle riski.

Noh, tangolla siis tuli käytyä ja paikat todellakin kipeytyi. Jälleen tuli käytettyä kehon pikkuisiakin lihaksia, joiden olemassa oloa ei ilman tankoilua muistaisi! :O Myös mustelmia ja ihovaurioita tuli, joten todistusaineistoa tunnista löytyy!

Osallistuin Alkeis1-tunnille ihan varmuuden vuoksi, kun en tiennyt, miten tankoilu noin pitkän tauon jälkeen onnistuu. Lämmittelyn jälkeen puoliaskelia, geisha- ja tuolipyörähdyksiä ja lopuksi pitoina seisomista ja istumista tangolla. Seisominen ja istuminen tangolla löytyivät lihasmuistista yllättävän helposti ja "kivuttomasti" (noh, tuntuivat ne, mutta ei muistaakseni niin pahasti kuin ihan aloittaessa lajia), mutta pyörähdykset oli todella hukassa. Noh, koskaan en niissä ole ollut mikään hyvä, joten ei kai mitään huippusuoritusta olisikaan voinut olla luvassa :P Alkeis1-tunti oli mulle ihan sopiva näin muistutteluun, ja olisin ollut jatko-tunnilla aivan hukassa! Olen aina rakastanut tehdä temppuja enemmän kuin pyörähdyksiä, enkä tiedä kiinnostaako minua edelleenkään pyörähdysten oppiminen ja siksi haluaisin mennä tolppatunneille, mutta ainakin toistaiseksi ne on aina vähän huonoon aikaan mulle.

Taas tuli hirveä tankoiluinnostus ja harmittaa, ettei mun omalle tangolle ole tilaa meidän pienessä kaksiossa ja mun hieno oma tankoni nojailee varaston seiniin :( Kahden viikon päästä kuitenkin seuraavalle tankotanssitunnille :)

Ihanaa, tankotanssia, ihanaa!! <3

Mutta nyt kauniit sotavammani:Polvitaive otti pyörähdyksistä itteensä
Ps. voiko ihmisellä olla rumempaa ruumiinosaa kuin polvitaive? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti