tiistai 20. marraskuuta 2012

Välineurheilua isolla VEELLÄ

Tankoilua

Aamupäivästä ajeltiin kaverini Taijan ja pikku-Ällän kanssa Johannan kotistudiolle Viitaniemeen. Puitteet treenailulle oli mahtavat! Johannan kotona on kaksi jauhemaalattua FitPole-tankoa (42mm ja 48mm), iso peili ja riittävän suuri huone! Jes!

Syy tähän yllättäiseen itsenäiseen treeni-intoon löytyi siitä, että Ready Set Polen alkeistunnit ovat aina ihan täynnä, kun yritän ilmoittautua, niin oli sitten ilmoittauduttava jatko1-tunnille :D Hirveessä paniikissa pyysin päästä treenaileen sitten invertin ja takanojan, jotka tarttis kyseisellä tunnilla osata :D Illalla sängyssä miettiessä liikkeitä kädet ja jalat hikosi ihan hulluna, kun alkoi vähän jännittään jo.. ja oikeestaan pakko tunnustaa, että sama reaktio tapahtui tässä kirjoittaessa blogitekstiä ja miettiessä sitä huomista jatko1-tuntia :D

Alkulämpän jälkeen vähän spinnejä läpi; tuolia, palomiestä, joutsenta, merenneitoa... Noh, ei kaunista, mutta sainpahan jotain pyörittyä, että tuli tarpeeks lämmin ennen pitoja..

Kiipeeminen meni ehkä vähän jouhevammin kuin viimeksi, mutta edelleen käsillä liiiikaa töitä! Äh! Noh, ei muuta kuin härkää sarvista kiinni ja eikun takanojaan. Meni, hyvä ja seuraava liike. Sitten inverttiin, meni! Ja pitihän sitä sitten kokeilla scorpionikin ja meni sekin vielä lihasmuistista! Jännitti kyllä, pakko myöntää :D Kaksoseen en oikein löytänyt oikeaa pitokohtaa, niin se jäi sitten tekemättä. Loppuun vähän tanko-veetä ja kerran supermankin..


Sitten loppuun vähän notkeutta ballerinasta (ps. onko mulla vatsalihakset??? :O) ja venyttelyistä..

Taustalla pikku-L treenaamassa
Kotiintullessa poikkesin postissa, mistä löytyi meille tällainen ihanuus: Ällän kerhoreppu! Vähän alkaa jo harmistuttaa, että kohta se on jo iso poika ja lähtee hoitoon, mutta yritän pitää sen vielä niin paljon poissa mielestä kuin vain mahdollista!



Kahvakuulailua

Illalla sitten jälleen liikenteeseen. Suuntana oli Tikan koulu ja Marin kahvakuulatreeni. Valitsin saman tien raskaammat kuulat kuin viimeksi: 8, 10 ja 12! Lähes sama setti kuin viimeksi kaksi viikkoa sitten, mutta uutena liikkenä oli rinnalle veto ja se ei meinannut tuntua kivalle, ei sitten millään..

Mutta minä jaksoin kannella sitä 12kilonkin kuulaa! (ainakin joissain kohtaa tuntia :D) Nyt oli selkeesti onnistuneemmat kuulien painovalinnat, sillä hiki puski pintaan, vaikka vettä ropisi välillä kaatamalla niskaan. Myös hanskat tuli otettua mukaan, niin heti nousi mukavuusasteet :) Tunnin jälkeen vedin Fastin suklaanmakuisen palkkaritripin.

Mutta jee! Olinpa tänään tehokas! Ps. Välineurheilu kunniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti