keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Touhukas tiistai

Aamu alkoi väsyneenä ja viivyttelin sängyssä viimeiseen minuuttiin asti, kunnes oli jo pakko nousta. Työlounaana ei ollut terveellisintä ruokaa, vaan valitsimme halvimman paikan ja paikallisen buffetin, missä oli tarjolla kebabia, pitsaa sekä makaroonilaatikkoa.

Töiden jälkeen kiireisellä aikataululla vetämään BodyCombatia. Harmillista, että tunti on niin aikaisin, ja töistä saattaa päästä vasta ihan viime minuuteilla, joten henkinen valmistautuminen ohjaukseen on aika mitätöntä :( ...Noh joka tapauksessa, viimeinen kerta kun ohjasin ohjelman 47 ja vaikka muutama pieni kömmähdys, niin oli hyvä meno ja kyllä tuli hiki! Oli ehkä toinen kerta, kun jaksoin ohjelman aikana tehdä lihaskunnon kokonaan päkijät lattiassa. Eli kyseisessä ohjelmassa on tehty hoover-asennosta käden ja vastakkaisen jalannostoja sekä punnerruksia. Melko raskas setti siis. Mutta jaksoin ja olin ylpeä itsestäni. :)

Combatin jälkeen lähdin suoraan tunnin lenkille koirien jälkeen ja reipas metsälenkki sai mukavasti palautumaan tunnista. Lenkin jälkeen ruuaksi lautanen täyteen ruispastaa ja jauhelihakastiketta sekä aimo annos maanantaina tekemääni salaattia ja kyllä maitto :)

Loppuun vielä uuden BC-ohjelman 48:n treenaus kerran läpi ja luonnonjogurttia ja hedelmäsalaattia ja unta! Kerrassaan mahtava päivä ja hyvällä mielellä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti