sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Totaalilevon ja sairastelun ohella lajitestauksessa Playstation Move

Perjantaina siirryttiin autoon koko poppoon voimin ja lähdettiin Kempeleen suunnille. Tarkoitukseni oli pitää rennompi viikonloppu treenien sekä ruokailujen suhteen. Valitettavasti kroppakin havaitsi lepotauon ja iski kurkkukivun ja nuhan käyntiin, joten viikonloppu sujui hyvin pitkälti niistäen ja kakoen kurkkua.. Onneksi viikonloppuun kuului muutakin. :)

Viikonlopun liikkumiset koostuivat lenkeistä koirien kanssa sekä pelailusta Playstation Movella kavereiden kanssa. Tuli testattua pingis, petanque ja frisbeegolf. Testaamattomia lajeja jäi jousiammunta, miekkailu sekä lenttis. Jos joku ei siis tiedä, mistä on kyse, niin kyse on kädessä pidettävästä kapulasta ja kamerasta, joka lukee kapulan liikkeitä. Alussa oli hyvin vaikea ajatella, että kapula olisi frisbee ja olin surkea! :D Jonkin ajan kuluttua aloin sisäistää idean ja myös frisbeen heittely alkoi sujua. Suosikkini noista kolmesta lajista oli lopulta juurikin se frisbeegolf ja seuraavana tuli petanque. Liikunnallisesti ajatellen pingis oli ehdottomasti paras ja tehokkain ja siinä tuli oikeasti hiki! Arvioni mukaan tämä on oiva tapa aloittaa liikunta, jos ei ole koskaan mistään innostunut. Ehkä tuon pelin myötä innostuu lähteämään luonnossa harrastamaan lajeja. Ja tulipahan itselle mieleen, että voisin mennä joskus jopa kokeilemaan T:n kanssa tuota frisbeegolffia! ;)

Sunnuntaina tuli vielä käytyä katsastamassa Oulunsalon Papinjärvellä. Itse en vielä uskaltautunut uimaan, mutta koirat senkin edestä. :)

Mukava ja rentouttava reissu oli kaiken kaikkiaan ja nyt jälleen kotona valmiina aloittamaan uuden viikon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti