tiistai 14. kesäkuuta 2011

Viimeisen viikon touhuiluita

Keskiviikkona pidin liikunnasta lepopäivän ja kävin agiliitelemässä koirani kanssa. Spesiaalia keskiviikossa oli se, että heitin talviturkkini veks! :) Torstai sujui testatessa Jumps&Turns-tuntia, mistä jo enemmän edellisessä postauksessa.. :) J&T-tunnin jälkeen kävin vetämässä armyn, joka ehkä oli liikaa flunssanenälle, joten happi ei meinannut kulkea, kun se on sen verran kovan luokan tunti.. Jos arvioisin Kuntomaailman tunteja, sanoisin, että Army on kovin tunti, jos sen vaan tekee kunnolla. :)

Perjantaiaamu meni leppoisasti koirien kanssa käydessä uimassa. Iltapäivällä suunnistin kohti tanssikoulu Cooma Dance Academya Hiphop-tunnille, mistä myös lisää edellisessä postauksessani. :) Koska minulla jäi hiphop-tunnin ja oman combatin väliin niin hirveästi väliä, menin ohjaajamme Niinan core-tunnille. Noilla core-tunneilla pitäisi ehdottomasti käydä useammin! Ihan huipputunteja, jos ois vain aikaa.. :) Suosittelen! Hyviä keskivartalonhallintatunteja.

Sitten vetämään omaa combatia! Hyvin jaksoi porukka vetää perjantain viimeisiä liikuntasuorituksia! Tosin itsellehän tuo liikuntamäärä oli ehkä inasen liikaa omaan fyysiseen kuntoon verrattuna, sillä flunssaa oli edelleen  havaittavissa. :(

Lauantai ja sunnuntai sujuikin lepotauolla Alavudella, mistä voi halutessaan lukea meidän koirien treeniblogista.

Maanantaina se sitten iski, taas! Eli mahatauti.. Olenkin nyt viimeisen 36 tunnin aikana nukkunut 25,5 tuntia, kuumeillut, oksennellut ja syönyt ehkä kupillisen mustikkakeittoa. Ääh! Miksi taas? Edellisestä kolmen viikon mahataudista on kulunut vasta kuukausi :( Noh, toivottavasti tämä menee nopeammin ohi ja pääsisin pian liikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti