keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kesä on rentoutumisen aikaa, tuotetestauksessa riippumatto "Ticket To The Moon"

Olin eilen 9 tuntia töissä ja töiden jälkeen kävin ohjaamassa BodyCombat-tunnin. Kyllä oli raskas päivä ja tuntui, ettei jalat enää kantaneet, mutta jaksoin kotiin asti ja yllätyksekseni avo T oli hommannut meille riippumaton merkiltään Ticket To The Moon - King Size Hammock (täältä löytyy Ticket To The Moon-merkin viralliset kotisivut).

Kyseinen riippumatto on laskuvarjokangasta, mistä syystä se on ohutta ja ilmavaa, mutta myöskin kestävää. King Size -koko kestää 200 kiloa elopainoa päällään, joten T:n ja Nemo-koiran kanssa mahduttiin hyvin makoilemaan kyseisellä riippumatolla, aah mikä rentoutumisen tunne!!

Kyseisen riippumaton voi ottaa helposti pieneen säilytyspussukkaan retkelle mukaan ja nukkua maan sijasta "ilmassa", niin ettei kusiaiset ja muut maan öttiäiset pääse makuupussin sisälle. Ja mitä muuta hyvää: Tuotteeseen on mahdollista ostaa hyttyssuoja, jolloin hyttyset eikä muutkaan ilmassa lentävät verenimiät pääse yllättämään kesken parhaimpien ja makoisampien unien. Vau! Tämän kanssa tulee ehkä lähdettyä testaamaan nukkumista luonnon armoilla. ;)

Olo oli kuin pienellä lapsella, kun makoili raskaan päivän jälkeen riippumaton keinuessa ja minun katsellessa sinitaivasta - kyllä olisi uni tullut, jos olisi tälle antanut mahdollisuuden! :)

Ja kaiken kukkuraksi tuotteen voi pestä 30-asteessa, jos kovin yöllä hikoiluttaa ;)


Tuote: Ticket To The Moon King Size Hammock
Koko: 320 x 230 cm
Paino: 700g
Kestokapasiteetti: 200kg
Kangas: laskuvarjokangas silkki nylon


Varustelekan sivuilla mainitaan Double-tuotteesta näin:


"Tosi hyvä riippumatto. Niin hyvä, että tän takia kannattaa jo alkaa käyttää riippumattoja, jos ajatus muuten epäilyttäisi. Double Hammockiin mahtuu taisteluparin verran ihmisiä tai yksi taistelija poikittain.
Jos et ole nukkunut hyvässä riippumatossa, kantsii kokeilla. Erityisesti ulkonukkumisessa edut ovat lukemattomat - mikään kohta kehossa ei paina maata, joten veri kiertää ja paikat eivät puudu. Kosteus ja maasta hohkaava kylmä eivät paljoa haittaa, kun roikkuu kymmeniä senttejä maanpinnan yläpuolella. Nukkumisen lisäksi riippumatossa on ältsin kiva istuskellakin. Koko komeus lisäksi vie tilaa ja painoa älyttömän vähän. Jos ajatellaan käänteisesti retkipatjaa, ei heti tule mieleen mitään hyvää puolta - sellainen vie sikana tilaa, ne kivet tuntuvat kummiskin läpi ja unet ovat muutenkin sänkyyn tottuneelle huonommat, yön aikana kierit kummiskin sen päältä pois eikä se edes toimi istuimena.
Riippumaton ainoa huono puoli on se, että se tarvitsee tukevan kiinnityspisteen, maasto-oloissa yleensä siis puun, eikä näitä yleensä mahdu telttaan sisään. Hätä ei sadesäällä kuitenkaan ole tämännäköinen, koska samaan puuhun, johon kiinnittää riippumaton, saa myös viritettyä sadeviitan tai laavukankaan katokseksi. Lopputulos on telttaa kevyempi kannettava ja tosi paljon parempi nukuttava."


Lähde: http://www.varusteleka.fi/product/muut/ticket-to-the-moon-hammock-double-vihrea-ruskea/_2Z80RHSSS


Kuvassa meidän tuore tuotetestauksessa ollut riippumatto King Size Hammock

Illalla vielä proteiinipitoista possua (3prosenttia rasvaa) grillattuna ja paljon tuoretta salaattia hyvien treenien jälkeen ja kyllä kelpasi! :) Tätä tuotetta voin suositella oikeastaan kellekä vaan! :) Ihan super, miksi moista ei ole tullut aiemmin hommattua?? :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti