perjantai 3. kesäkuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä ja olen hyvin toiveikas kesäkunnossa olosta :)

Eilen helatorstaina aamu alkoi juuri niin kuin yleensäkin - herääminen klo 7.30 eli vitkutellen sängyssä niin myöhään kuin mahdollista.

Töissä helatorstai sujui nopsaan ja töiden jälkeen oli aika lähteä ohjaamaan Ahjonkeskukseen BodyCombat-tuntia uudella ohjelmalla varustettuna.. Jännitti jälleen yhtä paljon kuin ekaa BC-tuntia ohjatessa ja tulihan siellä mokailtua, mutta jatkoin kuin mitään ei olisi tapahtunut.. (asiakkaat ehkä huomaa sen viimeistään seuraavalla kerralla ohjelmaa tehdessään ;) ) Tunti oli hyvin rankka ja potkut ottivat reisiin ja pakaraan ihan kiitettävästi. Jännä, miten tuo kuormitti kehoa niin eri tavalla ja minulle tuli kovempi hiki kuin pitkiin, pitkiin aikoihin, vaikka sykkeet pysyivätkin varmaan alempana kuin edellisissä ohjelmissa. :)

Hyvän treenin jälkeen nuudeleita kera hyvien pakastevihannesten ja hirvestä tehdyn pihvin! Nam! Kyllä T osaa tehdä hirvestä hyvää ruokaa :)

Ruuan jälkeen lähdin pelaamaan remmiläisten kanssa pehmopesäpalloa, mikä oli pikemminkin hulvatonta ja vatsalihaksia kuormittavia 40 cm pehmomailoineen ja kevytpalloineen! :D Yksi osallistujista oli nähnyt yöllä unta juoksevansa cooperin testin ja jotenkin siitä sitten lähti idea, että juostaan cooperi ja sitten kesän lopuksi uudestaan. Eli haasteena on vain haastaa itsensä liikkumaan kesän aikana ja sitten syyskuun ekalla viikolla tarkistetaan, onko näkyviä muutoksia tuloksissa :) Kivaa!

Juoksu kulki hyvin! Yllättävää, sillä edellinen cooperin testitulos oli joku 2500m, eikä kuntoni ole mielestäni hirveästi parempi. Nyt tuloksena siis n. 2750 metriä! Jee! :) Syyskuun alussa sitten tarkastellaan tilannetta, että onko muuttunut suuntaan tai toiseen :)

Kyllä maittoi uni tuon setin jälkeen!

Tämä päivä alkoi klo 6:n lenkillä ja nyt kolmen päivän totaalilepoon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti