tiistai 31. toukokuuta 2011

Kiireinen loppuviikko sekä ihanaiset vapaapäivät

Työntäyteinen viikonloppu ja loppuviikko. Työpäivinä ruokailut ovat yleensä mitä sattuu ja se on hankala panostaa terveelliseen ruokaan, seliseli :D mutta torstaina töiden jälkeen kävin vetämässä Body combatin. Tuntui jo huomattavasti paremmalle, kuin edellisellä viikolla. Selkeästi kunto on kasvamassa pikkuhiljaa, mutta onhan siinä vielä paljon puutteita ja heikkoutta.

Perjantaiaamupäivä sujui koirien kanssa touhutessa ja reippaalla tunnin lenkillä. Tämän jälkeen töihin ja 13 tunnin työrupeama ja aamukolmelta kotiin, huuh! :) Lauantaina ei oikeastaan jaksanutkaan muuta kuin käydä koirien kanssa lenkillä, sillä oli aika lähteä taas töihin klo 14. Lauantain kunniaksi haettiin työkaverin kanssa irtokarkkeja, no olihan se nyt pakko!! Mutta tätä ennen ei mitään herkkuja keskiviikon jälkeen, vau!!

Sunnuntaina tuli käytyä koirien kanssa tokokokeissa, ja siitä lisää treeniblogissamme. Sunnuntai meni sitten vähän herkutellessa, kun suuhun upposi lauantailta jääneet loput irtokarkit, hampurilaisateria ja siskon leipomia suklaamuffinsseja. :) Tuli sitä nyt sunnuntaina käytyä melkein tunnin lenkillä koirien kanssa, että tulihan sitä ees vähän reippailtua.

Eilen maanantaina mulla oli hyvinvoinnin superpäivä! Ihana, ihana päivä! Päivä alkoi tunnin kävelyllä hiihtomaan purrarilla naapurini Teklan ja Vennin sekä Viiu-sheltin kanssa. Lenkin jälkeen treenasin Body combat 48# ohjelman läpi ja olihan se kyllä hyvä! N. 800 potkua, huuh! Kyllä saa reidet ja pakarat huutaa saa huutaa hoosiannaa tässä ohjelmassa. Musiikitkin kuulostaa paremmilta, mitä enemmän niitä on tullut kuunneltua. Kokonaisuudessaan hyvä ohjelma on tulossa.

Toukokuun haaste hemmottelun osalta: Vielä kerkesi saada toukokuun hemmotteluhaasteen täytetyksi käyttämällä T:ltä saamani lahjakortti Kauneuskeskus Beatiful Day ssä. Olin käyttänyt lahjakortista osan maaliskuussa kasvohoitoon ja nyt ajattelin panostaa loput jalkoihin. Kokonaisuudessaan aivan ihana hoito! Jalkakylvyn aikana minulle tarjottiin kahvia ja sain kerrankin rauhassa lueskella lehtiä. Tämän jälkeen siirryttin kuolleen nahkan irrotukseen. Jonkin verran minulla oli kuollutta ihoa isovarpaissa, päkijöissä, mutta yllätysyllätys, ei kantapäissä! :) Raspauksen jälkeen oli vuorossa kynsien hoito. Ensiksi kosmetologi poisti ihon kynsien päältä, minkä jälkeen hän lakkasi kynteni laventelin värisellä kynsilakalla. :) Lakkausta seurasi rentouttava hieronta jalkoihin sekä sääriin ja täytyy sanoa, että kyllä kelpasi! :)

Toukokuun hemmottelu oli osuva ja uusi käyntikerta on luultavasti marraskuussa. Kesäkuun hemmottelu on jo tiedossa, vaikken sitä vielä tässä vaiheessa paljastakaan ja se tulee olemaan aivan ihana!

Jalkahoidon jälkeen oli aika tehdä hyvää ja terveellistä ruokaa, jota kyllä saa oikein hehkuttaa! Pääruokana oli rypsiporsasfileetä kasvisrasvassa ja perunoita sekä salaattia, mihin tuli terttutomaattia, kurkku, lehtisalaattia sekä paprikaa. Jälkiruuaksi tein hedelmäsalaattia pääsääntöisesti tuoreista hedelmistä. Hedelmäcoctail-purkin lisäksi salaattiin tuli kaksi banaania, vesimeloonia ja 4 kiiwiä ja ai että kun oli hyvää!


Ihanaisen terveelliset päivän salaatit näyttivät näiltä

Maanantain vapaapäivän päätti spitzi-ihmisten agitreenit, joissa tuli sekä juostua että kannettua esteitä -> hyvää liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti