maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sunnuntain aksöniä

Sain nukkua sunnuntaina pitkään, kun T otti Ällän hoitaakseen. Raskas häälauantai rokotti energiaa aika paljon, joten pitempään nukuttu aamu palautti osan takaisin. :)

Pitkän ja rauhallisen aamun jälkeen lähdettiin koko perheen kesken keskustaan. Mä suuntasin PranaYoga-studiolle, sillä aikaa, kun mun miehet menivät kiertelemään kauppoja. Pranalla oli harjoittelijoiden vetämät alkeisjoogatunnit, ja oli ihan mielenkiintoista mennä testaamaan, miten ihan aloitteleva joogaohjaaja vetää tunnin.

Joutui paljon enemmän keskittymään harjoitukseen, kun rytmitys tehtiin eri tavalla tai ohjeistukset tulivat eri tavalla. Mutta ihan lämmin tuli noinkin. :)

Huomasin, että mm. lonkankoukistajat mulla ihan todella kireät, joten ihan hyvä, että mun "jumppamaraton" alkaa lähestyä loppuaan ja nyt tulevan sunnuntain jälkeen mulla on 1,5 viikkoa lomaa! :) + muutenkin elokuussa vähemmän, koska haluan vähän keskittyä rentoutuun, lomaileen, huoltaan omaa kehoa, sekä juoksemaan. :)

Kävin ennen joogaa hakemassa Stadiumista vihdoin oman joogamaton, ihanan lilan <3 Casall-merkkinen, 3m matto (19,90e), nyt kelpaa mennä elo-syyskuussa joogatunneille! Pranayogalla on nyt ollut silloin tällöin torstaitarjouksia, ja mä otin itelleni 5 kerran kortin 40eurolla, ei paha! :) Erityisesti ootan hotyin- ja ilmajoogatunteja! <3

Joogan jälkeen mentiin syömään, ehkä väärä valinta, mutta American Dineriin. Väärä valinta siitä syystä, että ruuan tulossa kesti melkein tunti! Ja n. tunti ja vartti ennen kuin Bodycombat alkoi, sain syötyä ruokani.. Oli muuten pikkuisen nihkeää vetää tunti ihan täpötäydellä vatsalla.. Muutaman kerran oli sellainen olo, että kohta nousee ruoka kurkusta ylös, mutta onneks näin ei käynyt.. En vähään aikaan tuota mokaa tee, että syön liian myöhään, oli sen verran hirveä olo, vielä tunninkin jälkeen.

Bodycombat meni muuten ihan ookoosti, mutta energialataus meni vähän hukkaan, kun ei vaan pystynyt tekemään täysiä hyppyjä.. Joskus näin...

Onko teille koskaan käynyt tankkausmokaa ennen tuntia? Tai onko jäänyt tankkaamatta, mistä syystä treenit on menneet pieleen?


L sai päheen auton!

Ja vielä perjantain kiinteytystunnin vaatetus



2 kommenttia:

  1. Ällällä näyttää olevan samat herkut (ranskalaiset) ravintolassa, kuin meidän neidillä :)

    Oliko tuolla American Dinerissä hyvä ruoka?

    Minäkin koitan päästä nyt syksyllä testaamaan ilmajoogaa, ehkä törmätään siellä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ranskalaiset on helppo valinta tuon ikäiselle :)
      Meidän molempien mielestä American Dinerissä oli paremmat hampurilaiset, kuin Amarillossa, hintaluokaltaan sama.
      Ehkä törmätään tosiaan tunneilla :)

      Poista