sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kuusi kahdestatoista takana, jaksaajaksaa!

Mulla on heinäkuussa menossa Bodycombat-maratoni, joka jatkuu kuun loppuun asti. Kuun aikana tulen vetämään 12 combatia, joka on mulle ihan ennätysmäärä. Nyt takana on 6 ja edessä 6, + muut liikunnat. Tää viikko on kyllä ollut ihan puhtaasti "pahin" tai "paras" niistä, sillä nyt tänään on tulossa tämän viikon BC 4/4. Onneksi elokuussa pääsee vähän ottamaan rennommin :)

Takana on siis keskiviikon, perjantain ja lauantain Bodycombatit, ja noin 4 tunnin päästä on vielä yksi. Oon tällä viikolla ottanut jo mukaan ojentajapunnerruksia päkijöiltä ja ihan mukavasti ne on noinkin mennyt (ainakin 4 jaksoi putkeen :D)

Torstaina käytiin muuten Peurungan kylpylässä perheen kesken. Meillä molemmilla oli Smartum-setelit käytössä, joten päästiin "ilmaiseksi". Normaalisti liput on 19e. En kyllä ihan heti menisi omakustanteisesti vain uimaan tuonne tuolla hinnalla. Ei nimittäin paikka ollut kylllä 1-vuotiaan kanssa tuon arvoinen... Kivointa itsestäni oli ehdottomasti tuo 130-metrinen liukumäki, minne L ei tietenkään voinut mennä. Toinen meistä vanhemmista joutui jäämään aina jonnekin altaalle Ällän kanssa, kun toinen meni laskemaan. Aikaa liukumäen laskemiseen meni n. 24 sekuntia, ja jonottaa sai nytkin n. 10 minuuttia... Joten suht nopeesti pääsi tällä kertaa, kun olen kuullut, että jonoa on ollut pitkälti yli puolen tunnin.. Paikka oli ihan tunnelmallinen hämäryyden ja valojen & screanien ansiosta ja suht monta allastakin paikasta löytyi.. Että ehkä tuolle Peurungalle voisi kuitenkin antaa vielä toisen mahdollisuuden :P

Perjantain combatia varten oli tullut ilmeisesti juotua liian vähän, sillä olo oli vähän hömppä ja sitten tunnin jälkeen oikeaa etureittä särki aivan hirveästi enemmän kuin vasenta. Ensin ajattelin, että kyseessä oli vain ihan peruslihaskipu, mutta sitä oikein pakotti ja kiristi. Agitreenit vedettiin kivusta huolimatta samalla sykkeellä, tai ei ehkä ihan samalla kuin normaalisti, mutta yritys oli kova. Kotona annoin reidelle ensiapua juomalla litran vettä ja laittamalla Easy kipuspraytä. Ja aamulla jalan tuntemus oli jo aivan toinen. Eli ei muuta kuin vetämään la-aamun Bodycombat tanssiopiston tiloihin.

Lauantain ehdottomasti kruunasi oman perheen lettukestit ja mansikkameiningit. Parasta kesässä on nauttia hyvästä ilmasta, seurasta ja ruuasta hyvällä säällä oman kodin takapihalla <3


Mansikkahillon tein suttaamalla mansikoita ja kermavaahtoon laitoin mansikan makuista tomusokeria. Vohvelirauta meillä on ollut varmasti ainakin 6 vuotta ja käyttökertoja varmaan 4, mutta ehkä Ällän myötä tulee tehtyä jatkossa useamminkin :)


Vedettiin Ällän kanssa mansikkaöverit samalla kun pussitettiin osa marjoista pakkaseen. Ja koska suurin osa 5 kilosta päätyi suukkuihin, joudutaan ehkä hakemaan uusi satsi vielä :P Mutta mikäs sen parempaa, kuin vetää vitamiinit suoraan laatikosta :)

5 kommenttia:

 1. Mansikat onkin parhaita tuoreena, mekin "pakastemansikoista" syötiin paljon, ennen kuin ne ehti sinne pakastimeen asti ;)

  Tiedätkö millainen on KM:n vanhempi-lapsi jumppa, joka alkaa syksyllä?

  VastaaPoista
 2. 12 combattia kuukauteen kuulostaa kyllä hooceelta! Varsinkin kun nykyinen ohjelma on suht suoraviivainen koreoilta, itse ajattelin ruveta tässä pikkuhiljaa miksailemaan :)

  Voimaa ja tsemiä treeneihin ja ohjauksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että hooceelta tuntuukin :D Mä kanssa varmaan elokuussa aloitan miksaileen, tän pari viikkoo vedän tällä :) Kiitos tsempeistä, ja sun blogista päätellen myös sulla on oma jumppamaratonisi menossa! ;) Eli voimia myös sinne!

   Poista