torstai 18. heinäkuuta 2013

Hiki pintaan!

En usko, että kukaan poistuu Bodyattack-tunnilta ilman hikee! Tänään tuli vedettyä taas niin hikiset ja kovat Bodyattack-setit, ettei tosikaan :)

Asiakkaat alkaa selkeesti syttymään Bodyattackille! Huomasin tämän useasta hymyilevästä ilmeestä ja yhtä ohjaajakollegaa on pakko lainata: "Huomasin hassun kestohymyni! XD Mut olin vaan niin fiiliksissä koko ajan! :)" Ja tähän totesin vain, että: "Bodyattack on <3" :) Se tunti vaan tuo niin hyvän fiiliksen :)

Bodycombat on niin erilainen tunti kuin attack. Attackista saa hirveän energiaryöpyn liikkeistä ja musasta. Mutta en kuitenkaan koskaan tuu hylkäämään combatiakaan, se kun on vaan niin mahtavaa! Adrenaliini virtaa ja treeni on ihanan kokonaisvaltainen.

Bodyattackin jälkeen vedin vielä uuden kiinteytyksen ja vähän jotain pientä hiontaa se vaatii vielä. Ja erityisesti ennen huomista kiinteytystä joutuu tsekkaan erityisesti joitain liikkeitä, koska tanssiopiston päässä ei ole käsipainoja ja levy- tai voimatankoja.

Tunnin jälkeen oli pakko kysäistä vanhemmalta asiaakkalta, että oliko liian rankkoja biisejä, kun mulla oli se System of Downin Chop Suey! ja Shinedownia ohjelmistossa, ja vastaus onneksi oli, ettei huomannut mitään. Ennen tuntia mua nimittäin hirveästi jännitti, että miten asiakkaat suhtautuu tuollaisiin raskaampiin biiseihin jollain kiinteytystunneilla. Oon tottunut moisiin biiseihin combatissa ja armyssa yms, mutta niiden käyttö perusjumpissa on vähän arveluttavaa, kun asiakaskirjo on aika laaja. :)

Mitäs ootte mieltä tuollaisten rankkojen biisien käytöstä perustunneilla, kuten kiinteytys?


Tein muuten eilen kunnon "sillisalaattia" :D Tein ruokaisaa salaattia sotkien kaikkea sekaisin.


Törmäsin yhdessä blogissa salaattiin, jossa oli käytetty sitruunapestoa kastikkeena, mutta sitä ei löytynyt lähiS-marketista, joten kokeilin ihan peruspestoa ja toimi sekin. :)

Jäävuorisalaattia
Tomaattia
Kurkkua
Paprikaa
Fetaa
Kevätsipulia
Avokadoa
Tummaa pätkäspagettia
Kanaa
Herkkusieniä
Pestoa

2 kommenttia:

  1. Eilinen tunti oli kyllä ihan huikea, kiitokset sinulle! :) Totesin että kyllä Attack on ainakin itselleni mieluisampaa kuin Combat, joten kai sitä on jatkossakin tunneille tultava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa kuulla! :) ja tottakai tuut uudestaankin! ;)

      Poista